Frelyn Oluşturma zamanı: Ocak 30 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 30 Detaylı araştırmama rağmen sanırım eksik araştırdım pagan olmak istiyorum. Yönlendirebileceğiniz kaynak veyahut grup vs var mıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğruluk İzcisi Yanıtlama zamanı: Ocak 30 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30 Paganizm hakkında kitaplar okuyabilirsin. Bu forumda da mevcut çok güzel bilgiler var. Eksik araştırmışım demişsiniz ama ne demek istediğinizi, ne istediğinizi pek anlayamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Frelyn Yanıtlama zamanı: Şubat 8 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8 30.01.2025 - 14:26 tarihinde, Doğruluk İzcisi yazdı: Paganizm hakkında kitaplar okuyabilirsin. Bu forumda da mevcut çok güzel bilgiler var. Eksik araştırmışım demişsiniz ama ne demek istediğinizi, ne istediğinizi pek anlayamadım. Açıkçası kaynakları detaylı bulamadım var mı sizin önereceğiniz kaynak ya da bana rehberlik edebilir misiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.