altidat Oluşturma zamanı: Pazartesi saat 07:41 Paylaş Oluşturma zamanı: Pazartesi saat 07:41 Selamlar arkadaşlar. Son zamanlarda çok sık duyulmasına rağmen, çok da yeni olmayan bir teori bu. BİR SİMİLASYONUN İÇİNDE Mİ YAŞIYORUZ? Kökleri eski Yunan mitolojisine kadar gidiyor. Günümüzde teknoloji ve görüntüleme sistemlerindeki gelişmeler ile bir takım olaylar da gün yüzüne çıkmakta. Sizin de yüzlerce seçkin insan gibi bu konuyu destekler nitelikte deneyimleriniz oldu mu? Ben, kendi başımdan geçen ve bu konuda neden "seçkin insanlar" tabirini kullandığımı sizin deneyimlerinizi dinledikten sonra aktarcağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
777 Yanıtlama zamanı: dün saat 12:54 Paylaş Yanıtlama zamanı: dün saat 12:54 Tanrı varsa, tanrının simülasyonunun içinde yaşıyoruz. Tanrı yoksa, doğanın veya bilmemnelerin simülasyonu içinde yaşıyoruz. Biz bir bilgisayar programı isek, kodların simülasyonu içinde yaşıyoruz. Bunlardan herhangi birinin gerçekliğinin kanıtlanması hayatımızda neyi değiştirecek ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyromantic Yanıtlama zamanı: dün saat 15:04 Paylaş Yanıtlama zamanı: dün saat 15:04 merhaba. evet bu teori bayağıdır var ancak daha çok modern olduğunu düşünüyordum. Yunan mitolojisinde nasıl anlatılmış? yazılımın, 0'ların ve 1'lerin doğadaki olaylara ve canlıların durumlarına (genetik kodlar, hücrelerin çalışma şekli, örüntüler vb.) benzetilmesinden ve gün gittikçe teknolojiye maruz kaldığımızdan yaratılışımızı da bunu yoranların olmasını olağan karşılasam da benim çok yakın hissetmediğim bir olay. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.