Jump to content

BİR SİMİLASYONDA YAŞIYORSAK KANITLARI NELERDİR?

altidat

Önerilen Mesajlar

Selamlar arkadaşlar.

Son zamanlarda çok sık duyulmasına rağmen, çok da yeni olmayan bir teori bu. BİR SİMİLASYONUN İÇİNDE Mİ YAŞIYORUZ? Kökleri eski Yunan mitolojisine kadar gidiyor. Günümüzde teknoloji ve görüntüleme sistemlerindeki gelişmeler ile bir takım olaylar da gün yüzüne çıkmakta. Sizin de yüzlerce seçkin insan gibi bu konuyu destekler nitelikte deneyimleriniz oldu mu? Ben, kendi başımdan geçen ve bu konuda neden "seçkin insanlar" tabirini kullandığımı sizin deneyimlerinizi dinledikten sonra aktarcağım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tanrı varsa, tanrının simülasyonunun içinde yaşıyoruz.

Tanrı yoksa, doğanın veya bilmemnelerin simülasyonu içinde yaşıyoruz.

Biz bir bilgisayar programı isek, kodların simülasyonu içinde yaşıyoruz.

Bunlardan herhangi birinin gerçekliğinin kanıtlanması hayatımızda neyi değiştirecek ki?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

merhaba.
evet bu teori bayağıdır var ancak daha çok modern olduğunu düşünüyordum. Yunan mitolojisinde nasıl anlatılmış?
yazılımın, 0'ların ve 1'lerin doğadaki olaylara ve canlıların durumlarına (genetik kodlar, hücrelerin çalışma şekli, örüntüler vb.) benzetilmesinden ve gün gittikçe teknolojiye maruz kaldığımızdan yaratılışımızı da bunu yoranların olmasını olağan karşılasam da benim çok yakın hissetmediğim bir olay.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...