Guest AnunnaKi Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2007 Japon Sorusu cok hosuma gitti bende sizlerle paylasmak istedim Saygin bir firmada yönetim, ise girmek isteyenlere bir soru sormus ve soruya en uygun cevabi veren kisiyi ise almislar. Bu soruda dogru veya yanlis cevap diye bir sey yok, sadece düsünce sistemi önemli. Soru şu: Karanlik yagmurlu bir gece, yagmur yagiyor, firtina var, gök gürlüyor ve siz sabaha karsi 02.00' de tek basiniza issiz bir yolda araba ile gitmektesiniz. Arabaniz iki kisilik. Biraz ilerde otobüs duraginda 3 kisi bekliyor. Birincisi bir doktor, sizi daha önce geçirdiginiz kalp krizinden kurtarmis. Ikinci kisi, çok yasli ve hasta neredeyse ölmek üzere olan birisi. Üçüncüsü, hayatinizin rüyasi, her zaman tanismak için can attiginiz birisi. Hava gittikçe kötülesiyor ve arabanizda sadece bir kisiye yer var. Böyle bir durumda ne yapardiniz? Soruyu iyice düsünün ve en iyi cevabi verin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 öhm güzel paylaşım cevabı biliyorum ama konuya atılan ilk msjda da cevabı olmasın bu sorunun dimi tşkler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitetiger Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 BEni kalp krizinden kurtaran doktor olsa gerek ve aynı zamanda parası da olsa gerek ona göre biraz ıslanır ama taksisini çağrır.Tanışmak için can attğım biri ünlü birisidir keza o da taksisini çağırır.Malum bizede; hasta neredeyse ölmek üzere olan kişi kalır.Onunda tabi bir ayağı mezardadır:) Durmam basar giderim yağmurun keyfini süre süre birde arabamı sürerim:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Bu konu vardı diye hatırlıyorum..Gene de saol CIA sorusuydu sanırım...Araba doktor ve hastaya veriliğr onlar hastaneye giderler...Çocukta kızla başbaşa kalır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 soruya tersten yaklaşırsak insanoğlunun doğasında varolan bencillik duygusu ortaya çıkıyor..kimsenin aklına arabayı doktora vererek hastayı da arabaya alarak gitmesi gelmiyor içgüdüsel olarak..hem bu sayede de hayatınızın kişisi ile başbaşa kalarak tanışma fırsatı bulabilirsiniz:) arabadan daha değerli değil ya canım:) neyseki elflerde bencillik hırs gibi duygular yok:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
penelope Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 ensiferum çok güzel bir cevap:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 ensi cevap şahane imza da güzel ama deva kadar sayfanın düzenini bozuyosun:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 ben doktoru alırdım yanıma, o da yaşlı kadını alsın kucağına, onları hastaneye bırakırdım ööle...hayatımın kadını nı da yanlız bırakmazdım tabii onu da ben kucağıma lırdım :D:D:D şaka bi yana arabayı doktora verirdim kadını hastaneye götürsün die bende hayatımın aşkıyla yağmurda yürürdüm:) -------------------- anaaa ensi yazmış daha önce:( ama olsun..böyle düşünen insanların hala var olduğunu bilmek güzel bişey:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 kızı görünce elfrenini çekip anahtarı kontakta bırakarak arabadan atlardım :D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 İlk başta ölmek üzere olan adam geldi aklıma ama sonra doktora arabayı vermenin daha mantıklı olacağını düşündüm. Geyik olarak ele alırsak eğer"Hacı gecenin ikisinde tekin değil ortam bi tarafımızı kesmesinler tinercisi var gaspçısı var":DKızı alır basar giderim sonra ömür boyu vicdan azabı,zaten kız benimle gelip de ölmek üzere olan adamı almayıp onu almamı kabul ediyorsa eğer düşlerimdeki kişi olamaz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 doktor degıldır onu bılıyorum:Darkasına bakmadan ceker gıder Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 sanırım ben bencilim hayatımın rüyasını alırdım kadın zaten ölecek doktorda yanında kalsın onunla ilgilenir ölene kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 sanırım ben bencilim hayatımın rüyasını alırdım kadın zaten ölecek doktorda yanında kalsın onunla ilgilenir ölene kadar Kesinlikle katılıyorum cru:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 farkli kombinasyonlarda olacaklari yaziym bari aksam aksam donusumun seferine.. .. icimden geldi.. .. araba doktora verilir-kizi evine birakmasi soylenir.. durakta hastayla sap gibi kalinir.. .. doktor muhtemelen sizin hayallerinizin kiziyla tanisir.. doktorun evlilik ve bekarlik durumuna gore kademe kademe tehlike barindirir .. kiz da zaten bu kombinasyonu secene varmaz.. .. hasta muhtemelen olur.. .. bi omur cift tarafli vicdan azabi.. doktordan bi omur bedava check up bi ihtimal.. .. araba kiza verilir hastayi yetistirmesi istenir.. doktorla durakta sap gibi kalinir.. kiz arabayi saga sola vurur.. hayallerinin imaji madara olur.. zaten kiz bu kombinasyonu secene de varmaz.. ama olsun.. .. varsa da muhtemelen siz bakmazsiniz bi daha.. .. belli ki araba spor bisey.. pahali yani.. .. hasta ya hastaligindan ya da kazadan dolayi olur.. doktorla muhabbetiniz ilerler.. arada iki tek atarsiniz.. .. ha bi de su var.. kiz adami yetistirir kurtarir.. .. adam kiza vurulur.. hadi doktor guvenilir kiz hayallerinizdeki kiz..ama adamin kisiligi bilinmiyor.. .. arabanizi da alir giderler cok saglam kalirsiniz ortada.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 okumusum... seven hakkaten gerı dönmussun: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Puhaha,olur mu len öle şey:DGece gece yarıldım Seven'ım:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 ne demek efenim.. gorevimiz.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 seven süpersin yaa döktürmüşsün:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 bende doktorla hastayı gonderırdım arabayla ama bır sartla gerı gelıp bızı alacak doktor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.