Jump to content

Olasılıksız

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

http://kapak.netkitap.com/170zk/4/06041381.jpghttp://kapak.netkitap.com/170zk/4/06041381arka.jpg

Tanıtımdan...

Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto’da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?

Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı? Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz? Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, ‘OlasılıkSız’ tam size göre bir roman..

"Bitirmek için yarını,başkasına anlatmak için bitirmeyi bekleyemeceksiniz!"Sözü gözüme batmıştı onca kitap arasından önsözmüş,arka kapakmış bakmadan hemen kaptım kitabı :D aslında okadar abartılacak bir anlatımı yok yazarın,hani bomba patladıysa,"bomba patladı ve.." diye anlatmış çoğu yerde ancak kurgu,olayları birbirine bağlama,karakterlerin herbirine yüklenen anlamlar hepsi çok etkiyeliciydi.Olasılık konusunu işlerken edinmiş olmam kitabı ayrı bi zevk verdi okurken :) Olasılık cidden bambaşka bişeymiş dedim.Mecara romanları mı seviyorsunuz,felsefe mi,psikolojik mi,bilim kurgu mu?Matematikten mi fizikten mi hoşlanırsınız?En az birisini seviyosanız bence alın okuyun kitabı.:D Kuantum fiziğini sevdirdi bana yau :) böle işte :p

Yanıtlama zamanı:

Güzel bilgiler içeren, detaylara önem veren, güzel işlenmiş bir kitap... ama bazı yerleri ve bir iki karakter bende aceleye gelmiş izlenimi yarattı.

Yanıtlama zamanı:

Bir türlü bitiremediğim kitap. Başladıktan kısa bir süre sonra taşınma telaşımız yüzünden kitabı kaybettim. Sonrasında da bir türlü okumaya fırsat olmadı :(

Yanıtlama zamanı:

bir kitabı hiç bu kadar okumak istememiştim şuanda tek bulamıyorum seri halinde yayınevleri satıyor bi alsam umarım pişman olmam.

Yanıtlama zamanı:

Yaklaşık 1 aydır elimde fakat olayları bölüm bölüm anlatması beni çok yordu ya:( Sanırım ben dikkatli okuyamadım kitabı çünkü sürekli unuttum kitabın bölümlerini:(Bu nedenle de ilerleyemedim:(

Yanıtlama zamanı:

kapak tasarımı da harika söylemeden geçemiycem.

elinizden düşüremiyceksiniz,fizik ve felsefeyle yoğrulmuş muhteşem bir kitap,arkasından da arayı soğutmadan empati nin okunmasını tavsiye ederim

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...