IsOLe Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2007 (düzenlendi) Gün içinde bir yerden gördüğünüz veya aklınıza gelen sözler (ama edebi örn mevlana eflatun gibi kisilerin söylediği sözler) Ben başladım . yazarını yazmayı unutmayın Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denir. John Christian Haziran 4, 2012 masal perisi tarafından düzenlendi düzenleme.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Büyük tehlike, yarı aptallarla yarı akıllıların arasında yatar. GEOTHE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 denk geldım ama hepsını koyuyum ıstedım:)ıcınme sınmedı tekını secmek:) Einsteindan inciler... Ünlü fizikçi çok konuşmaz ama konuştu mu taşı gediğine koyar. Nasıl mı, şöyle: * İzafiyet teorisini ispatlayabilirsem Almanya benim bir Alman olduğumu iddia edecek, Fransa ise dünya vatandaşı olduğumu söyleyecek. Yok ispatlayamazsam Fransızlar zaten bir Alman olduğumu mırıldanacak, Almanya ise Yahudi olduğumu açıklayacak. * Geleceği mi? İnanın hiç düşünmedim. Zira gelecek düşünmesek de gelecek. * Üç şeyden nefret ediyorum: Emirle gelen kahramanlıktan, gereksiz şiddetten ve ırkçılıktan. * Aslında sıradan insanlar, sıradışılardan hoşlanmaz. Ama beni neden sevdiklerini çözemedim, keşke biraz da anlamaya çalışsalar. * Üçüncü Cihan harbi neyle yapılacak bilmiyorum ama dördüncüsünde taşlar ve sopalar kullanılacak. Savaşı kazanan kazandı, önemli olan barışı kazanmak. * Kainatın sonsuz olduğunu söyledim ama emin değilim. Gelgelelim ahmaklık sonsuzdur, kesinlikle eminim. Çalışırsanız atomu bile parçalayabilirsiniz ama ön yargıları asla! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir ...sokrates 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 * Aslında sıradan insanlar, sıradışılardan hoşlanmaz. Ama beni neden sevdiklerini çözemedim, keşke biraz da anlamaya çalışsalar. Güzelmiş Bende yazayım bi tane--->Hiç evlenmedim, çünkü buna ihtiyaç duymadım. Evimde bir kocanın yerini tutacak üç hayvanım var: Sabahları hırlayan bir köpeğim, öğleden sonraları küfreden bir papağanım ve akşamları eve geç gelen kedim. MARIE CORELLI Yanlış anlaşılmasın.Feminist falan değilim:D Bu lafa çok güldüm bugün ve yazmak istedim=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 ölümden kaçma çünkü kaçarsan yorgun ölürsün 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Korkudan korkmamak onu yaşamaktır.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 en hakiki mürşit ilimdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IsOLe Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Dünyanın en güç işi bir şeyin nasıl yapılacağını bilirken, başka birinin nasıl yapamadığını ses çıkarmadan seyretmektir. T.H.White Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 İnsan insanı yalnızca insanda tanır//Geothe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Ağızla göz yüreğin aynasıdır./Arap Atasözü 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 kim gercekten bakabilmiş ki,içine... cenk taner 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Kalkın ey felah-ı vatan dediler kalktık, Herkes oturdu biz ayakta kaldık Ziya Paşa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Devlet-i Osmani ahalide terfiyi temayuz ilim irfan ile olmaz, ya olacak kuvvetli itimas ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Takdir çü böyledir ne tedbir Takdiri eder mi kimse tağyir Fuzûlî Madem takdir budur,böyle olması gerekiyordur,öyleyse tedbire ne gerek var.Bu takdiri kimse değiştiremez. Kısaca,her şey olacağına varır 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Avdettiler ile hükümetimiz Benzedi devleti-i Yehuda'ya Bab-ı fetvayı da çıfıtlık edip Verdiler en-nihaye Musa' ya Şair Eşref Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IsOLe Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Bu sabah hüngür hüngür ağladım İçimde ne kadar sen varsa Bir bir uğurladım.. " Ceyhun Yılmaz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Çift-eşlilik bir eşin fazlalık olması demektir. Tek-eşlilik de aynı anlama gelir...Oscar Wilde :Dbu adam harıka ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Hayattaki tek gerçek acı çekmektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gallows for him Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Kişi,dilini ne bir başkasının öğrendiği şekilde öğrenebilir,ne de,bir bakıma,yaşadığı sürece öğrenmesi sona erer. Williard Van Orman Quine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 "olgular kesin bir biçimde olmayan şeylerdir, sadece yorumlar vardır" ve "dünyanın değeri yorumlarımızda yatar"Nietzsche Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Dünyanın beni nasıl gördüğünü bilmiyorum , fakat ben kendimi o zamana kadar bulunanlardan daha parlak bir çakıl taşı veya daha güzel bir istiridye kabuğu bulan bir çocuğa benzetiyorum, yoksa gerçeğin o büyük okyanusu hala bütün karanlığı ile keşfedilmemiş karşımda duruyor.. Isaak Newton Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 necesse est multos timeat, quem multi timent Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 ''Tanrı'nın tek özrü varolmayışıdır'' 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Yalnızlık,sevgi kadar sıcak,gözyaşları kadar samimi ve son kadeh şarabım gibi asil ve değerli..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.