Guest NAZLI97 Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2007 Korkmayın -------------------------------------------------------------------------------- Bu olay Kayseri Bünyan ilçesi sinirlari içerisinde yaşanmiştir ki, olayin kendi Alfred Hitchcock'un meşhur korku filmlerini bile çok gerilerde birakir. Kendisi Bünyan'li olmayan, politika ile de ugrasmis ve halen Kayseri'de isadami olan birisi, Bünyan kiyiciginda, Kayseri Malatya kara yolu üzerinde, lokantasi olan bir benzin istasyonuna gider ve orada alabalik la bir ufak raki içer. Dönüste yürüyüş mesafesindeki Bünyan'a gitmek için meyhanemsi lokantadan çikar ki, dişarisi hem zifiri karanlik ve hem de korkunç bir kar-tipi firtinasi başlamiştir. Benzin istasyonuna yaklaşik 300 metre mesafedeki Bünyan'a dönüş için yol kenarina varir. Oradan geçen bir arabaya binip, Bünyan'a ulaşma derdindedir. Firtina daha da şiddetlenir, bir-kaç adim ötesini bile görememektedir. Gelip-geçen bir araba da yoktur. Nihayet karanliklar içerisinde, hayalet gibi yavaş yavaş yaklaşan bir arabanin farlarini fark eder. Arabanin, tam önünde yavaşlamasiyla birlikte hemen arka kapiyi açar ve arabaya biner Kapiyi kapatır.araba hareket etmeye başlar.... Içeridekilere merhaba demek ister ama o da ne? Araba da kimse olmadigi gibi, direksiyonda da kimse yok. Birden panige kapilir. Korkuyla, hemen arabadan atlayip, oradan koşarak uzaklaşmak ister ama hem araba hizlanmiş, hem de korku ile dizleri baglanmiş, hareket edemez hale gelmiştir. Araba keskin bir viraja dogru yaklaşir. Adam dua etmeye başlar. Tüm günahlari için tövbe eder. Arabayi durdurmasi için Allaha yalvarir. Tam bu esnada, pencereden bir el uzanir ve direksiyonu kivirarak, sert virajdan arabanin dogru yola dönmesini saglar. Her tehlikeli dönemece yaklaştikça, Allah'a yalvariş ve yakarişi artar ve her seferinde de bir el dişaridan uzanip, direksiyonu çevirir. Sonunda kendisini biraz toparlar, aklini toparlamaya çalişir, ayaklarini kimildatir. -Ya Allah koru beni. - deyip, kapiyi açmasiyla birlikte, kendisini arabadan dişari firlatir. Bir kaç takla attiktan sonra, şarampolde kendisine gelir. Defalarca üç Külfü-bir Elham okuyarak, Bünyan'a yürüyerek ulaşir! ve kahvehaneye gelir. şok halindedir. Kendisini taniyanlar hemence sobanin başina alirlar. Eline bir çay verirler. Bir müddet sonra kendisine gelip, sesi titreyerek, başina gelen doga üstü ve korkunç olayi anlatir. Olayi dinleyenler inanmak istemeseler de,anlatan kişinin akli başinda ve toplumsal sorumluluk taşiyan bir pozisyonda oldugunu bildiklerinden, herkeste derin bir sessizlik oluşur. Yaklaşik yarim saat sonra, ayni kahvehaneye Koyunabdal Köyü'nden iki kişi girer. Bir masaya oturur ve iki duble çay söylerler. Bu arada, gelenlerden birisi, digerine şunlari söyler : "-Hasan baksana, şu sobanin başinda oturan geri zekali bizim araba yolda kalinca biz arabayi iterken, arabaya binip inen adam degil mi?" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 hehehe:)sonu güzelmiş.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Fıkra gibi olmus ama baya ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Sonu harbiden çok güzelmiş paylaşım için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 = super...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pandora Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 çok güzelmiş ya gercekten önce biraz korktum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Ben olsam direksiyonun başına geçerdim=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 valla süper bi öykü emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezii Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 işte bu süper komikti yaa:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 ah hasan ah sen adamı 2 dk da imam yaparsın, adam ömrü boyunca etmediği kadar dua etmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 konu verilmişti yanlış hatırlamıyorsam ama emeğine sağlık güzeldi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 süper hikaye... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x12tr Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 bunu herkese okutmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 bende tam çok içmiş galiba diyecektim sonu güzel geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mantycore Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 sonunda çok farklı şeyler bekliyodum ama ilginç bi sonu var saol paylaşım içn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azazil Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 hehe çok iyimiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necromancer Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 Hikayenin başında tırstım ama sonu matrak bitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DevilSpew Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2008 güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mertsipal Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 güzel güzel paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eReboS Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 başta biraz ürperdim ama sonra koptum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaRKe Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 cok hosuma gıttı ya supper bıseymıs emegıne saglık :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackapfelsine Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 gerçekten güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sercan91 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Ben olsam direksiyonun başına geçerdim=) :D:D cook güldüm bu msjina tsk! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 daha önce başka bir yerde okumuştum. hatta ben de başında epey meraklanmıştım ne oluyor diye ama sonu hakkaten komik teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necrophilia Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 harikaymış ya(= Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.