KATA Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2007 SORU : Piliç karşıdan karşıya niçin geçer? YANITLAR RENE DESCARTES: Yolun öbür tarafına geçmek için. EFLATUN: İyiliği için. Gerçek, öteki taraftadır. ARISTOTELES Karşıdan karşıya geçmek pilicin doğasıdır. KARL MARX Tarihsel olarak kaçınılmazdı. HIPOKRATES Pankreasının aşırı salgısı yüzünden. MARTIN LUTHER KING JR. Tüm piliçlerin nedenini açıklamak zorunda kalmadan özgürce karşıdan karşıya geçtikleri bir dünya düşlüyorum. RICHARD M. NIXON Piliç karşıdan karşıya geçmedi, tekrar ediyorum, piliç asla yolun karşısına geçmedi. SIGMUND FREUD Pilicin karşıdan karşıya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde güçlü ve latant bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir. BUDA Bu soruyu sormak, sizin kendi piliç doğanızı inkâr etmektir. GALILEI Oysa piliç karşıdan karşıya geçiyor... CHARLES DE GAULLE Piliç belki yolun karşısına geçti, ama otoyolun karşısına henüz geçmedi. EINSTEIN Pilicin yolun karşısına geçmesi ya da yolun pilicin ayakları altında yer değiştirmesi, tümüyle sizin gösterdiğiniz referansa bağlıdır. BILL CLINTON Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç bir şey geçmemiştir. GEORGE W. BUSH Pilicin bu yolda BM kararlarına rağmen cezalandırılmadan karşıdan karşıya geçmesi, demokrasiye, özgürlüğe ve adalete kafa tutmaktır. Bu durum, o yolu bizim çoktan bombalamış olmamız gerektiğini göstermektedir. SÜLEYMAN DEMİREL Piliç geçmişse geçmiş, geçmemişse geçmemiştir. TANSU ÇİLLER Bu memleket için karşıdan karşıya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir. R. TAYYİP ERDOĞAN Ben tavuklu sandviç de satmıştım. ABDULLAH GÜL Hayır, bana böyle bir bilgi verilmedi ama karşıdan karşıya geçtiyse hükümet gereğini yapar. A.Necdet SEZER Karşıyageçtiği nokta kamusal alansa, başörtülü geçemez Türkiye erkeği Piliç sarışın mı? Esmer mi? 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 opuhahahahahahaa....iimiş yaa ellerine saglık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon1111 Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 benim cevabım BILL CLINTON Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç bir şey geçmemiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 :D:D:D:D cok guzel kata elıne saglık!:D:D saygılarımla!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 SORU : Piliç karşıdan karşıya niçin geçer? YANITLAR: SIGMUND FREUD Pilicin karşıdan karşıya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde güçlü ve latant bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir. Hıhhh! Aldın mı cevabını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 R. TAYYİP ERDOĞAN Ben tavuklu sandviç de satmıştım. süper bu ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 begendıgınıze sevındım:)... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Okuyunca bizim okulun duvarında matematikle ilgili yazı aklıma geldi Bakış açılarına güzel bir örnek bu yazı...Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 vhercle Aynı piliç daha önce bizim forumdan geçmiş... Bu piliçte bir takıntı olsa gerek.. http://www.gnoxis.com/forum/gnoxis-cafe/3543-bir-pilic-hikayesi.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
admina Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 ya tamam karsıdan karsıya piliç gecmiş ama asıl önemli olan gecince ne olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 :D tayyip in satmadıgı da yokmuş:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 vhercle Aynı piliç daha önce bizim forumdan geçmiş... Bu piliçte bir takıntı olsa gerek.. http://www.gnoxis.com/forum/gnoxis-cafe/3543-bir-pilic-hikayesi.html katatonık pilicin 3.kez piştı oldugu an:swoon2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 zuhaHAHA:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 euhehue güzeldi KATA ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 :D tayyip in satmadıgı da yokmuş:D çok güzel demişsin ya bu güzel paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 BILL CLINTON Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç bir şey geçmemiştir. süper yaa :D:D paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 TANSU ÇİLLER Bu memleket için karşıdan karşıya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir. daha neler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 tipik türk erkeği aklı belden aşşağı çalışıyor :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Yenmemek İçin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 ufkunu genişletmek, yeni şeyler keşfetmek için geçer gibime geliyor.... aslında bunu piliçe sormak lazım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Süpermiş cevaplar Türkiye erkeği Piliç sarışın mı? Esmer mi? Türk erkeğide kendini her zaman belli ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.