boogee Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2007 http://img276.imageshack.us/img276/9/29tb1.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 paylasım ıcın tsk hocam! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2010 paylasim icin tesekkurler tek kelime ile harika ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2010 Teşekkürler süper bi paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2010 Emeğine sağlık güzel paylaşım.. Ata'm işte imzası bile süper.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2010 Gerçekden Çok Güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2010 ataturk dovmesı cok guzel bırsey ya herkez amelerde var dıyo ama ben gurur duyuyorum onlar bıle deger bılıyo demekkı bende gazı mustafa kemalı ıstıyorum ensemee:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2010 çoook güzel.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
frezya Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2010 Atatürk tek kelimeyle muhteşemmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.