Ametist Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2006 DAVETSİZ GELEN Vizyon Tarihi:29 Eylül 2006 Yönetmen:Dave Payne Tür:Gerilim Konu:Bir grup arkadaş,çıktıkları bir gezide kamyonetleri bozulunca zor durumda kalırlar ve bir motele sığınırlar.Fakat bütün gece boyunca peşlerinde olacak tehlikeden kurtulmaları hiç de kolay olmayacaktır.Ölü ruhların etrafta dolaşarak insanları bilinmeyene doğru kaçırmalarının yarattığı dehşet,bütün gece boyunca peşlerini bırakmayacaktır.Gözlerinin görmemesinden dolayı hisleri çok fazla gelişmiş olan bir öğrencinin de yardımıyla hayatta kalmaya çalışacaklardır.Ölü ruhların arkasındaki gizemi aydınlatacak tek bir soru vardır:Reeker nedir? sanki her gerilim filmi "gece bir grup arkadaşın yolda kalmasıyla başlayacak"gibi bi kural var..Film henüz vizyona girmiş bir film,izlemedim ama yaratıcılık bekliyorum artık..Testereyi örnek alsınlar artık! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 paylaşım için teşekkürler.. Korku filmi delisi olduğumu biliyosun zaten söylememe gerek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 korku filmi delisi olarak arkadaşlarıyla gece yolda kalan bir grup gencin başına gelecek olayları ve hatta bu filmin sonunu bile tahmin edebilirsin..yine de gitmeyi düşünüyor musun? hadi filmin sonunda kimlerin ölmüş olacağını tahmin edelim:)okuduğum istatistiksel bir yazıda tüm amerikan korku filmlerinde sağ kurtulan kızın grubun en güzel kızı olduğu yazıyordu.Grubun en güzel kızı kurtulur ve bir de gözleri görmeyen çocuk kurtulur bence bu filmde de:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 dönüp dolaşıp dabbeyi seyrediyorum,harika bir film bence,belki konu biraz enteresan ama efekt olayı süper. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 O kadar birbirine benzer, zahmet edipte çekmeselermiş dediğim film seyrettim ki artık isteğimi kaybettim bu konuda valla... Seyredipte iyi yorum yapan olursa beeelki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 ALINTI(Nora @ 30 09 2006, 04:41 ) 14807[/snapback] O kadar birbirine benzer, zahmet edipte çekmeselermiş dediğim film seyrettim ki artık isteğimi kaybettim bu konuda valla... Seyredipte iyi yorum yapan olursa beeelki. [/b] Nora gibi düşünüyorum. Aynı konuları , oyuncuları değiştirip tekrar tekrar çekiyorlar. gerek yok.Ama ümidimizi kaybetmedik, şöööyle gerim gerim gerilecek korku filmi bekliyoruz. Belkide bikaç arkadaş yolda kaybolup biz çekeriz filmi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Senaryoyu ben yazabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 yaz yaz, buradan bence daha iyi senaryolar çıkar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.