Guest AnunnaKi Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 (düzenlendi) Buyrun... Aslında eklemek istediğim resimlerdekiler daha büyüktü ama bir türlü eklenmedi resimler. Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi ölü video temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 babacım bı yerde duymustum sanırım!örümceklerın sagdece orta halli bi kedi boyutunda oldugunu dusunursek dıyor ınsan ırkının sonu coktan gelmişti diye soluyorlar! bunlar gercek mı bu arada!?? paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 arkadaşlar bunlar örümcek değil ki...okyanus yengeçleri bunlar...ayrıca çok lezzetlilerrr:D -------------------- pasifik okyanusunun 500 mt derinliklerinde kayalık yerlerde yaşarlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Pardon arkadaşlar Dev Yengeçler yazacaktım:)Spawn gerçek bunlar..) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Pardon arkadaşlar Dev Yengeçler yazacaktım:)Spawn gerçek bunlar..) olsun...ne de olsa örümcek yengeci de denio bu türe:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Pardon arkadaşlar Dev Yengeçler yazacaktım:)Spawn gerçek bunlar..) :D:D:D babacım ben de sasırdım hanı yukardan fılan ınıyorlar gorunce dedım heralde bunlar örümcek:D:D:D:rofl: -------------------- cehaletın gozu kor olsun be abı bılmıyoz ıste:( :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 cehaletın gozu kor olsun be abı bılmıyoz ıste:( :D:D yok be abi bende denk gelip birini yemesem bilmicektim...bazen bilgi şansa kalıo:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 yemek mı? ne dıyorsun babacım sen?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 yok be abi bende denk gelip birini yemesem bilmicektim...bazen bilgi şansa kalıo:) abi bak denizden baban ciksin ye.. bunu anlarim.. .. ama bu nasil yenir.. nerden baslanir nerde biter.. pf.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 bende böyle şeyler duymşutum.gerçekten çok büyükler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.