Guest NAZLI97 Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 yuh artık Einstein -------------------------------------------------------------------------------- Albert Einstein karli bir kis gecesi konferansa giderken yolda kalir. Arabada kalsa donacak; uzaktaki zayif isiga dogru yurur. Manastirin kapisini calar. Kapiyi acan rahibeye durumu anlatir ve siginmak istedigini belirtir. Ünlu bilgine bir oda verirler. Gece yarisi kapiyi Basrahibe calar. Bilgine manastirda 40 rahibenin yasadigini ve hepsinin uykusuzluk cektigini soyler. Ünlu bilginden bu sorunun kokenini ve cozumunu bulma konusunda yardim ister. Enstein sabaha kadar dusunup birseyler bulmaya calisacagini soyler ve yatar. Ertesi sabah kahvaltida sorunu ozetler. Siz burada 40 rahibesiniz. Ve hepinizin uyku sorunu var. Yani: S L E E P. Bu sorunu ne zaman yasiyorsunuz: N I G H T. Öyleyse: S L E E P N I G H T 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Einstein Basrahibeden ilk sozcukten iki, ikinci sozcukten bir harf secerek altindaki rakamlari yanyana yazmasini ister. Diyelim ki harfler L, P ve H olsun. 148. Bilgin bu rakamlari ters cevirip cikarir: 841 - 148 = 693. Bu rakami ters cevirip toplar: 693 + 396 = 1089. Ünlu bilgin 40 rahibe oldugu icin cikan sonucu 40 ile carpar: 1089 x 40 = 43560 Cikan sonucun altina ilgili harfleri yazmasini ister basrahibeden ve sorunun nedeni ortaya cikar: 4 3 5 6 0 P E N I S (isterseniz farkli rakamlarla tekrar deneyebilirsiniz) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mehmetemin102 Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 einstein sorunu bulmuşta çözümü üretebilmişmi acaba?... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 nazlı teşekkürler daha önce hiç duymamıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 gerçekten ilginçmiş ama benim hayyatta aklıma gelmezdi.birde sayılarla anlatmış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 insan zeki olmasın kardeşim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 cok ii ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 açık açık deseymiş ya hesaba ne luzum var. Tövbe tövbe. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 süper ya koptum:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Töbeee:D:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 ee cüss yani Einstein:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 :rofl:alim adamın hali bi başka...dırek solese bogazlardı herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 zeka kardesım her ısın matematıksel bır yolu var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 bunu rahibeler düşünememiş mi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 puhahahah bunu ben direk çözerdim be... bana sorsalardıııı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 yaşa einstein çok severim kendisini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Kim ki kendisini sahte ve göstermelik bir inancın ardına gizlemeye çalışıp doğasını inkar eder,işte ona müstahaktır uykusuzluk çekmek:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 ilahi aynştayn(einstein:rolleyes:) :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 einstein yanılmış ben S,L,N seçtim ve 015 yaptı. bunu ters çevirip çıkardım: 015-510=-495 bunu da ters çevirerek çıkardım: -495+594=99 99x40=3960 3960=etis die bişe çıkıo bir şehir efsanesi daha çürümüştür efenim :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Endüstriyel metal kaplama tesisleri.. daha deliksiz bi uyku için olabilirmi? nese tamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 hayir einstein ya kendi uyuyamasaydi da.. yahu ben neden uyuyamiyorum iste sleep iste night deseydi.. .. cinsellik kuramini mi ortaya surerdi ki.. .. @belfalas.. abi birak.. aman curusun zaten sen sectiginde.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 einstein yanılmış ben S,L,N seçtim ve 015 yaptı. bunu ters çevirip çıkardım: 015-510=-495 bunu da ters çevirerek çıkardım: -495+594=99 99x40=3960 3960=etis die bişe çıkıo bir şehir efsanesi daha çürümüştür efenim :D:D bu arada 594ü negatif değer olarak aldığımda -43560 çıkıo buda (-)penis oluo:rofl: penisin negatifi acaba neye karşılık gelio sanırım erkek olduumdan bööle bi cavap çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 matematıgın gucu adına eınstaın sen cok yasa dıecem ama rahat uyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 mükemmel ya zeki adam vesselam:D sağol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 eee ilacını verseymiş uyku sorununun:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 bu sorun için bu kadar hesaba gerek yok ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.