Guest NAZLI97 Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 Seni Seviyorum Cevapları "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?. "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. "Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?. "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer.. "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra.... "Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burada mı Seveceksin?. "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diyecem Peki?. "Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?. "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.. "Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?. "Seni Seviyorum" : Yemin et.. "Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım.. "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 seni seviyorum: biliyorum bende beni seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Teşekkürler ama bu konuyu zaten Vhercle açmıştı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 "Arama"ya tıklayın,anahtar kelime: Seni seviyorum Vay be bir sürü başlık çıktı,bunlardan bir tanesi acaba bu konuyla aynı mı göz gezdirelim.İşte buldum,hayret varmış,tüh yazık oldu,keşke konuyu açmadan önce aratsaydık: http://www.gnoxis.com/forum/gnoxis-cafe/2537-seni-seviyorum-sozune-verilecek-cevaplar.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bayan cog ciddi Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 ewet daha öncede açılmış arkadaş rağbet gördüğü için açtı galiba... şaka... alınmayınız espri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest NAZLI97 Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 tarzın hiç hoşuma gitmiyor.başka bi arkadaş yazsa olabilir dikkat etmemişim diycem.Benimle uğraşma -------------------- mesajım hexagram arkadaşımıza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bayan cog ciddi Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 benim kimseyle uğraştığım yok buarada sizinde konuşma tarzınız tehtit kokuyor yakışmadı size.ben sadece mizah yapmak istedim.eğer kırıldıysanızda özr dilerim.. yaw bende kendime alınıyom yaw...:D:D PARDON Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Nazlı97 daha öncede tartışmışsınız ama hexagram sana takmış falan değil..O sadece böyle uyarıyor...Çünkü açılan konunun bir daha açılması boş yere konu fazlalığı yapıyor..Lütfen şahsi atışma yapıp konu uzamasın...Nora kilitler ya da siler..Bu sadece uyarydı..Uğraşmıyor yani... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest NAZLI97 Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Siz söylediğinizde neden aynı şey olmuyor.hexagram ın eleştirme tarzını beğenmiyorum. bunun için kilitlenip silineceksem öyle olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Özür dileriz efendim,bir dahakine daha düzgün belirtirim görüşlerimi. Keşke yanlış yere başlıklar açılmasa ya da aynı konu tekrar açılmasa da ben de görünce böyle uyarmak içimden gelmese. Uyarmak gibi bir misyonum yok,dediğim gibi görünce belirtiyorum. Ayrıca ben söyledim diye kilitlenip silmek söz konusu değil,aynı başlık varsa zaten bu uygulanır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Bi konuyu daha hortlattim .) Seni seviyorum diyen herkese su zamana kadar aa ne tesaduf bende kendimi seviyorum yaa ben sevilmeyecek insanmiyim demisimdir .))) Cok mu kendimi begenmis neeeee sefam olsunn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Holy Boy Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Hayırlısı be Ben seni hiç sevmiyorum ama onu ne yapıcaz ? (Genelde hoşlanmamışsam da bunu derim) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Hahaha acimasiz holyyyyy .))) Oyle deme yaaaa iyi iyi ne guzel hatta hic bisey deme yazik yaa sonucta hem cinsim .))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Holy Boy Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Ya da en güzeli dilsiz taklidi yapmak hebele falan diye dalga geçicem hem komik olur :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cyaxeres Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 aslında şöyle bir aparkat vuruşu ile kişi sol köşeye yatırılabilir: (Bayan iseniz) ''Dün baban da söyledi, tekrarlamana gerek yok'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Ya da en güzeli dilsiz taklidi yapmak hebele falan diye dalga geçicem hem komik olur :D Ya seni seven kiza uzuldum suann Komedisin yaaaaa offff ne guldum ama yaaaaa deliii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WhoisPoweR Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 http://i.hizliresim.com/8PnPor.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Herkes daha çok sevgili adayından gelecek cevaplara odaklansa da benim aklıma anca bu geldi. Her yıl başımıza gelen şeyler . İşte erkek olunca da kız öğrencilerden böyle yazılar geliyor . Hatta diğer sınıf arkadaşlarını kıskandırmak için büyüyünce onunla evlenicem, en çok beni seviyor diye laf çıkartanı görüyoruz daima. Kızların kıskançlığı daha 5 yaşından başlıyor. http://www.edize.com/img/content/27/98/ogretmene-ask-mektubundaki-hatalar-500x580.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.