vegeta Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 (düzenlendi) Unstable: Giving In: Immortal: The Way You Like It: Freaking Out(Bu da canlı performansı): Nisan 6, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kırık linkler düzeltildi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 yok canım bu adamın muzik zevki bu kadar aynı olamaz benimle:D:D:D eheheh vegetamm trust varmı trust unutmusun onu eklemeyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 göremedim onu ne yazıkki bulabilirsem koyarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 göremedim onu ne yazıkki bulabilirsem koyarım saolasın eline saglık bu arada:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Baktımda Adema'nın kendi yaptığı bir video olarak bulamadım.Star wars film için yapılmış bi tane var.Ben yine de isterim diyorsan ekleyebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Baktımda Adema'nın kendi yaptığı bir video olarak bulamadım.Star wars film için yapılmış bi tane var.Ben yine de isterim diyorsan ekleyebilirim. yok ugrasma saolasın bunlarda yeter:thumbsup: tekrar thnkss Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Önemli değil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.