vegeta Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 (düzenlendi) Unstable: Giving In: Immortal: The Way You Like It: Freaking Out(Bu da canlı performansı): Nisan 6, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kırık linkler düzeltildi. Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 yok canım bu adamın muzik zevki bu kadar aynı olamaz benimle:D:D:D eheheh vegetamm trust varmı trust unutmusun onu eklemeyi Alıntı
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 göremedim onu ne yazıkki bulabilirsem koyarım Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 göremedim onu ne yazıkki bulabilirsem koyarım saolasın eline saglık bu arada:thumbsup: Alıntı
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Baktımda Adema'nın kendi yaptığı bir video olarak bulamadım.Star wars film için yapılmış bi tane var.Ben yine de isterim diyorsan ekleyebilirim. Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Baktımda Adema'nın kendi yaptığı bir video olarak bulamadım.Star wars film için yapılmış bi tane var.Ben yine de isterim diyorsan ekleyebilirim. yok ugrasma saolasın bunlarda yeter:thumbsup: tekrar thnkss Alıntı
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Önemli değil... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.