KATA Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2007 beni cok etkıledı o yuzden yazmak ıstedım buraya:ermm: 00.01 KADIKÖY Sigara.Yandı.Adam.Baktı. 01.21 Çakmak.Çaktı.Sigara Yandı.Adam.Baktı.Sigara.Söndü. 03.65 Sigara.Yandı.Adam.Daldı.Rüzgar.Esti.Adam.Girdi. ARA.OLDU Adam.Çıktı.Antre.Boştu.Küllük.Dolu.Ara.Bitti.Adam.Girdi. 63.58 Yıllar.Geçti.Gençlik.Bitti.Hepsi.Öldü. Film.Bitti.Adam.Gitti.Paket.Bitti.Boştu.Hepsi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 gusel adam ve sıgara ıc ıce gecmıs benım gıbı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 baglaç yok edat yok...gerek yok..evet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 kafıye falanda yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 noktalar yettı bana:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 sıırde onemlı olan o ankı hıslerınızı okuyana en ıyı sekılde anlatmak gusel anlatmıs bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 en öz kelimelerle kareleri tamamlamış.......çok sade ve öz bi yazı..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2010 "Kendimi senin gibi yalnızlara verdiğimden beri hüznüm bin kat daha arttı" der kitapta. Ağır ve okunasıdır Andıran Otu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.