Guest NAZLI97 Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2007 Parayı buldum lan + o benim kaybettiğim para lan geri ver - hadi ordan lan bunu daha yeni keşfettim ben - sayın lidya halkı uzun çalışmalarımız sonucunda söz verdiğimiz gibi parayı bulduk halk : peki ne işe yarayacak kralım - artık her şey paralı olacak yol su elektrik ekmek vs vs... halk : kral eben varmı abi benim canım sıkıldı hadi bişiler bulalım - ne bulcaz lan - ne bilim abi parayı bulalım mesela... - bi git ya parayı kim kaybetmişte biz buluyoz allah rızası için bi ekmek parası - paramı o ne lan - ya bırak gözünün yağını yiyim, ayak yapma.dün para diye bişi icat etmişiniz - -ya düşündüm de arkadaşlar düğünlerde hep tekerlek , tas, kova filan topluyoz bu tür hediyeler çok yobazca + ee napalım - onların yerine başka bişey verelim yükte hafif paha da ağır olsun + paha mı ? ++ hayır pata dedi +++ hayır hayır para dedi herkes birden : evet para dedi paraa Lidya'lı Uyanık: - Ver bi koyun Çoban: - Karşılığında 2 çuval buğday isterim Lidya'lı Uyanık: - Buğday yok, bu var, al bakalım ... Çoban: - Ne lan bu? Lidya'lı Uyanık: - Paraaa Çoban: - Ne işe yarar bu ? Lidya'lı Uyanık: - Bununla gidip istediğini alabiliyosun, ben buldum ... Çoban: - Eh o zaman ver o parayı, al bunu Lidya'lı Uyanık: - Bu ne lan Çoban: - Bozuk para ... onu da ben buldum -olm parayi buldum -o ne be -guzel soru - yeni bişey buldum abi + paraysa o bulundu - bilmem ki bak bi + haa evet bu para dün bizim recai bulmuştu - peki abi _parayı bulduummm _dan dan dan.... _nie vurdun len herifi??? _parayı almak için +abi parayi buldum -sahte lan bu.. baksana.. ehiehi.. keklemisler seni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 koptum ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 en çok "KEKLEMİŞLER SENİ" kısmı komiğime gitti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 aklıma direk Napolyon'un o büyük lafı geldi para para para Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 abi benim canım sıkıldı hadi bişiler bulalım - ne bulcaz lan - ne bilim abi parayı bulalım mesela... - bi git ya parayı kim kaybetmişte biz buluyoz :D:D:D:D guzel paylasım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.