Guest NAZLI97 Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2007 Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldimi?" Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün var". Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdittiriyor, dudaklarını doldurtturuyor vede gögüslerini düzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi oluyor" Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği içinde okadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Karşıdan karşıya geçiyor ki tam, ambulans çarpıyor ve ölüyor... Öbür tarafta Azraile soruyor: "40 seneden daha fazla yaşıyacağımı söylemiştin! Neden ozaman bana o ambulansın çarpmasını sağlayıp, beni öldürttün?" Azrail kadına şöyle bir bakıyor ve cevap veriyor: "Kız, ben seni hiç tanıyamadım!!!" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 :rofl: Dark death sende estetik olduydun demi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 estetik mii benim estetiğe ihtiyacım var sanki ama sen biran önce bi doktor bulsan iyi olcak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 hadi ordan neremi beğenmion bakem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 ohoo neremi beğeniyosun desen tam yeri:D saydırtma şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 ben sayayım istersen plastiksin sen kızım heryerin sahte botox yaptırdığını unutma ayrıca burnunu küçülttüğünü göğüslerini kaldırttığını vs.. ayrıca küçükleride var mesela: gözler lens dişler protez vs.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 nee ben mi sana öyle gelmiş canım her yer düzgün olunca estetik sanmam doğal:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 tabi canım külliyen yalan inanmayın bunun ruh sağlığı bozuk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Muhabbetinizi bölmüş olmym da kahvelerinizi nası alırdınız?:D Aaa dur başlık açym ben dark death estetik güzeliymiş meersem diye:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 :rof: güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.