Guest NAZLI97 Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2007 Sevgili Güzin abla ben 17 yaşında bir kızım . . internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim.Onu çok seviyorum.O da beni seviyormuş.Bana seni ailemle tanıştırıcam dedi.Buna çok sevindim.Beni evlerine davet etti.Ailesiyle tanıştırmak için.Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu.Bana birazdan gelirler dedi.Onları beklerken birer kola içelim dedi.Bende olur dedim.Odasına geçtik,kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı.Güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne ??? GÜZİN ABLA’NIN CEVABI : -Kızım seni anan Kadir gecesi doğurmuş…. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 güzelde artık bu tür paylaşımların burda olmaması gerektigini düşünüyorum.. kalite iyice azalmaya başladı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 bence gayet güzel arkadaş yollamıştı banada kopmuştum okurken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Güzel konu, okurken eğlendim. Yapılan saçma sapan yorumlara aldırma sen. Paylaşım için tşk.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Katılıyorum sitenin seviyesindeki düşüş ivmesi artıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Bende katılıyorum bu kalite düşme meselesine...Bu konuda bir bildiri amaçlı konu açılmıştı ama sonra unutuldu sanırım...Neyse güzel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Algı problemi yaşayan arkadaşlar için tekrar ediyorum! Burası cafe bölümü ve serbest bölüm, bu bölümün var oluş amacı zaten bu, istemiyorsanız bakmayın. Kimsenin açtığı bir konuya seviyeyi düşürme gibi terbiyesizce bir yorum yapamazsınız..! Konuyu açan kişi adına benim asabım bozuldu burda artık. Bakmayın hoşunuza gitmiyorsa bu bölüme. Yada kapatıyım bu üç kişinin cafe girişlerini olsun bitsin... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 kadir gecesi dogan birinin zekasal acidan da sansli olmasi gerekmez mi.. .. hala soruyo sorunu ne falan diye.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest NAZLI97 Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 insanları neşelendirmeye çalışmanın seviyesizlik olduğunu düşünmüyorum daha fazla yorum yapmakta istemiyorum.ayrıca teşekkür ederim mescalin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Ok forumun gidişatıyla alakalı öznel görüş belirtmiycem bundan sonra:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 kadir gecesi dogan birinin zekasal acidan da sansli olmasi gerekmez mi.. .. hala soruyo sorunu ne falan diye.. :rofl: tşk ler nazlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.