Guest elacayib Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2007 Albatros Çok kere, eğlenmek için, gemi tayfaları Tutarlar albatrosları, bu geniş deniz kuşlarını Tuzlu girdaplar üzerinde kayan gemiyi Takipeden ağır yolculuk arkadaşlarını. Döşemeler üzerine bırakıverdiler mi onları, Bu mavilik kralları, beceriksiz ve mahçup, Sarkıtırlar acınacak bir halde büyük beyaz kanatlarını Yanlarında sürüklenen kürekler gibi. Ne çirkin, ne kadar sümsük olur bu kanatlı seyyah! O ki vaktiyle o kadar güzeldi, ne gülünç, ne sallapati! Biri piposuyla usanç verir gagasına, Öteki taklideder, topallayarak, vaktiyle uçan bu sakatı! Şair fırtınada uçan ve yaya gülen Bu bulutlar kralı gibidir tıpkı, Yeryüzüne sürülmüş yuhalar içinde, Engel olur yürümesine dev kanatları!.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 cok begendım cok tesekkurler:) -------------------- Charles Baudelaire...ben de okudum ama nerden dıorum 5 dk dır:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.