heRnan coRtes Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2007 ADI Mehmet -Mahlas- Laedri SOYADI Çaliskan ADININ ANLAMI Sairi belli olmayan siir, yazi YASADIGI SEHIR Samsun YAS 24 EGITIM DURUMU Üniversite, Matbaa-Grafik MÜZIGE BASLAMA YILI 2000 ILGILENDIGI SEYLER , Müzik, Edebiyat, Spor, Tarih, Teknoloji, Grafik DINLEDIGI MC ve GRUPLAR Euthrates, Sage Francis, Atmosphere, Jedi Mind Tricks, Cuterspaces, Non Zhixion, Anticon, Def Jux, Cormega, Kuvvetmira BEGENDIGI DJLER Dj Krush, Dj Wadim DINLEDIGI MÜZIK TÜRLERI Her tür TAKIP ETTIGI SAIR VE YAZARLAR Iskender Pala, Küçük Iskender, Yilmaz Erdogan, Sunay Akin, Ahmet Telli, Atilla Ilhan SEVDIGI TARIHSEL KISILER Fatih Sultan Mehmet, Mevlana, Atatürk, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, Yunus Emre, Fuzuli BAGLI OLDUGU GRUP VE TOPLULUK Abluka Alarm, Kuvvetmira KUVVETMIRA Türk rapinin kalbi MELANKOLIA 2. ailem YAPMAKTAN HAZ ALDIGI SEYLER Balik tutmak, Yüzmek, Seyahat etmek, Futbol oynamak, Kitap okumak, Kirtasiyede vakit geçirmek, Film izlemek GELECEK PLANLARI Sesimin el verdigi müddetçe rap yapmak FAVORI FILMLERI Old Boy, Rovelver, The Bow, The Requiem For A Dream FAVORI AKTÖRLERI Paul Walker, Anthony Hopkins, Denzel Washington, Morgen Freman, Jam Foxy, Erkan Can, Haluk Bilginer DISKOGRAFI Sagopa Kajmer: Romantizma - Rüyalarimdaki Isaretler Kolera: Karantina Embriyo Kafile: Kuvvetmira Derin Darbe: Karamsar Narala -------------------- SagopaKajmer.ORG | Sagopa Kajmer, Kolera, Raffine, Zet, Savaş, Laedri, Kuvvetmira Fan Sitesi dan alıntıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 ADI Savas SOYADI Tancuay YASADIGI YER Samsun BAGLI OLDUGU GRUP VE TOPLULUK Abluka Alarm (Kuvvetmira) MÜZIGE BASLAMA TARIHI 2000 SEVDIGI YABANCI ISIMLER Sage Francis, SabacRed, Fort Minor, Jedi Mind Tricks, Euphrates, Cage, Aesoprock, Abstrack Rude, Boom Bap Project, Atmosphere, BluePrint, El-P, Cannibal Ox. BEGENDIGI DJLER Dj Premier, Dj Elips, Dj Q Bert, Dj Shadow BEGENDIGI PRODÜKTÖRLER Dr. Dre, Necro, Elight, El-P SEVDIGI YAZAR VE SAIRLER Küçük Iskender, Atilla Ilhan, Orhan Veli, Yilmaz Erdogan, Orhan Pamuk, Sait Faik EN BEGENDIGI KITAPLAR Da Vinci'nin Sifresi, Hijyenik Asklar, Nazim Hikmet'in Son Yillari, Tantra MELANKOLIA Iyi bir müzik akademisi, iyi bir plak sirketi, iyi bir dost yuvasi YER ALDIGI ÇALISMALAR Derin Darbe (Karamsar Naralar)-7NRD MT (Sata Fat Ep) Kolera (Karantina Embriyo) - Küllendim Yillarla Kuvvetmira (Kafile) - Günlüklerim Aylik Olmus, Esgalimdi Eskiya, Yasamadim Relax -------------------- SagopaKajmer.ORG | Sagopa Kajmer, Kolera, Raffine, Zet, Savaş, Laedri, Kuvvetmira Fan Sitesi dan alıntıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.