Düş Sokağı Sakini Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2006 Tıklayın bu müthiş sahneyi izleyin arkadaşlar AĞIR ROMAN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 yaw bu fılmı kaç defa isledım saymadım gerçekten çok sevdiğim bir film ve yolladığın sahnede en muhteşem bolumu fılmın saol paylaşım için;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 ben bu filmi izlemedim ama cidden filmin ana sahnesi olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Çok güzel bi paylaşım olmuş emeğine sağlık :clapping: :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 gerçekten çok güzel bi film bende malcomx gibi kaç kere izlediğimi hatırlamıyorumpaylaşım için saoll... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2007 Oy anam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.