bolsoru Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2006 İlk aklınıza ne geldi? Bnm bi ayakabım vardı genesis diye cavcavlı bişidi küçükdüm tabi hergün siler parlatırdım , bi gün yağmur yağıyodu bende okuldan çıkdım ewe geliyom arsadan geçiyorum tabi , su birikintisi var hadi geçim dedim bişi olmaz diye nerden bilim çamur olduğunu paçalarıma kadar çamura batdım İşde bnm böle anılarım depreşiyo gnosis diyince... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Uykusuz gecelerim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Duygu hoş geldin , hayırlı olsun cezan kalkmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 sağol canım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 duygu yoktun uzun zamandır hoşgeldin özlettin kendini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 teşekkür ederim blaze..ama sanırım yine olmayacağım teknik aksaklıklardan dolayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 kaliteli insanlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Sıcak bi bakış açısı gerçekden, buda snn farknı gösderiyor hemen Yokmu başka .... dicek ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 bugün, cinleri,perileri, cadıları,büyücüleri hatırlatıyor. yarın ise kalıcı dostlukları hatılatmasını istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Bi bucuk saatidir halen düşünüyorum eftalya ? Anlamış değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 ben seviyorum burayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 ilk başlarda tırsma iç güdülerimi uyandırıyodu,artık güncel bilgi bankasını hatırlatıyor.ve güzel dostlukları. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Ençok mescalinin cvb'nı merak ediyorum ? 'GnosiS' anlamını bilmiyorum ondan olsa gerek merakım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 ALINTI(bolsoru @ 1 10 2006, 22:02 ) 15292[/snapback] Bi bucuk saatidir halen düşünüyorum eftalya ? Anlamış değilim [/b] git bir daha oku anlayabileceğin şekilde değiştirdim. ama anlamak istediğin,kelimelerin anlamı ise biraz daha kafa patlat açıklama yok gizemi severim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 gnosis yunancada bilgi anlamına geliyor,insanın tinsel kurtuluşunu sağlayan bir bilinçlenme tarzı,tanrı öğretisi gibi bişey yani,ama sen yine de mescalinden öğren daha sağlam olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 ALINTIgnosis yunancada bilgi anlamına geliyor,insanın tinsel kurtuluşunu sağlayan bir bilinçlenme tarzı,tanrı öğretisi gibi bişey yani,ama sen yine de mescalinden öğren daha sağlam olur. [/b] Ön bilgi için teşkür ederim ALINTIgit bir daha oku anlayabileceğin şekilde değiştirdim. ama anlamak istediğin,kelimelerin anlamı ise biraz daha kafa patlat açıklama yok gizemi severim.[/b] Neyse artık konu beni aşar üsdü kapalı bişi oldu bu saatdede hiç kafa patlatamm şekerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 gnosis diyince benim aklıma gizemli ürpettili esrarengiz şeyler geliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 gnosis diyince güzel kaliteli kişiler aklıma geliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 benimde arkadaşlarım ve paylaşımlarımız gelio aklıma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BtL Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 şu an için sadece bolsoru geliyor aklıma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Hmm düşündürücü Hangi konuda kalıcı bi iz bıraktım ? Betülcüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Yunanistan aklıma gelmişti ilk duyduğumda şimdi ise firdevs geliyor aklıma akıllı mod. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 guzel yorumlar ılgınç ve komık konular geldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Uykusuzz gecelerimm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 astral maceralarım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.