Kuranes Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2007 izmirde ki özellikle karşıyaka taraflarında sahaflar varmış ve ben izmirli olarak bunların yerlerini bilmediğim için kendimden utanıyorum . karşıyaka taraflarını hiç bilmediğim nedeninden de kaynaklanıyor olabilir . bu utanç kaynağını temizleyecek bana izmirde sahaf tarif edicek insanların yardımına açıgım özellikle elinde el yazması bulunduran sahaflara ihtiyacım var . teşekkürler şimdiden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gallows for him Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 kızlarağası çarşısının karşısındaki sokakta bi tane var...karşıyaka da eskiden vardı şu an varmı bilmiorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kuranes Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 kızlarağası çarşısının karşısındaki sokakta bi tane var...karşıyaka da eskiden vardı şu an varmı bilmiorum. sanırım senin söylediğin tepekule kitaplıgı . benim bildiğim 5 yer var fakat hepsi eski kitapçı yani , tam olarak sahaf sayılamaz . edit : demek istediğim bence sahaf'' sayılabilmek için , sadece 20-30 yıl öncesinden kalma 'eski' sayılabilecek kitapların varolması değil , içinde tamamen bir tarihi barındırması 100-200 yıl kadar eskiye gidilmesi gerekir . eski kitapçı izmirde biliyorum 5-6 yer fakat hepsi de en fazla 1970lerde basılmış kitapları ellerinde barındırıyolar , sahaf'' olabilmek kolay değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Karşıyakada yok.İzmir genelinde olduğundan da şüpheliyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 karşıyakada dikkatimi çekmedi hiç.. 8 yıldır karşıyakalıyım ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gallows for him Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 çarşının sonlarına doğru bi sokakta vardı 10 -15 yıl önce...kapandı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Ben 17 yıldır karşıyakalıyım Yok.Kemeraltı dolaylarına bir bak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kuranes Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Ben 17 yıldır karşıyakalıyım Yok.Kemeraltı dolaylarına bir bak. bi kaç yerde okumuştum , karşıyaka taraflarında sahaflar var diye . kemeraltı taraflarına gitmedim . bakarım oraya da bi ara ,saolasın . fakat tam adres bilen varsa ve verirse sevinirim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Ne yalan söyleyeyim hiç sahaf aramadım İzmirde:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest anubis Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 alsancak kıbrısşehitlerinde sağ taraftaki(denize doğru yürünecek) ara sokaklarda bi ikitane görür gibi oldum ama ne olduğundan emin değilim eski kitaplar var bi okadarda çizgi roman öss hazrlık kitapları war.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gallows for him Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 kemeraltında kuyumcular çarşısında da bir iki tane vardı eskiden.şimdi hatırladım.ama kapatmış olabilirler 20 yıl önceydi:) ama en iyisi bi eski kitapçıya sormak en ii onlar bilir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Ordakiler genelde eski ders kitaplarını,eski basım romanları filan satıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kuranes Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Ordakiler genelde eski ders kitaplarını,eski basım romanları filan satıyorlar. evet öyle , kıbrıs şehitlerinde 3-4 tane var ama eski basım roman satıyorlar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izmirhatunu Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 ben sana gösterym halis mulis karsıyakalı war burda:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 karşıyakada dikkatimi çekmedi hiç..karşıyakalıyım ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killercook Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Karşıyakada sahaf değilde eski kitapçılar var Serpil kitabevi gibi ama aradığın eski bir eserse bulman zor. Ben birkaç defa hayal kırıklığına uğramıştım. Ama şöyle bir olay var izmirde bulamadığım kitapları antalyada kaleiçi civarında bulunan bir kaç sahafta bulmuştum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Karşıyaka'da, sanırsam eskiden bi yer vardı ama kapandı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 bende hiç rastlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 Karşıyakada sahaf değilde eski kitapçılar var Serpil kitabevi gibi ama aradığın eski bir eserse bulman zor. Ben birkaç defa hayal kırıklığına uğramıştım. Ama şöyle bir olay var izmirde bulamadığım kitapları antalyada kaleiçi civarında bulunan bir kaç sahafta bulmuştum. şu çok daha geniş kapsamlı bir yer söyler misiniz ya serpil kitapevi var,gelecek dersanesinin orda var bide sinemadaki pasajda var ama daha başka lazım :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 şu çok daha geniş kapsamlı bir yer söyler misiniz ya serpil kitapevi var,gelecek dersanesinin orda var bide sinemadaki pasajda var ama daha başka lazım :D sahaf mahaf kalmadı yok:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 sahaf mahaf kalmadı yok:D ya vardır ya korsanda mı yok lazım yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 ya vardır ya korsanda mı yok lazım yaa ne aradığına da bağlı biraz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 ne aradığına da bağlı biraz:) öyle çok eski kitaplar değil ama her kitapcıda yoktur diye tahmin ediyorum senin bildiğin var mı çarşıda yada karşı tarafta??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 öyle çok eski kitaplar değil ama her kitapcıda yoktur diye tahmin ediyorum senin bildiğin var mı çarşıda yada karşı tarafta??? gallows for him yeterince tarif etmiş aslında ama yinede belki benim bilmediğim vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LaNeTh Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 ankarada var mı? bilen varsa yardım etsin Ltfen =] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.