seven of spades Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2007 (düzenlendi) http://youtu.be/TZ860P4iTaM Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Bu yeteneğinden haberimiz yoktu doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 müzik...uyum....kompozisyon...harikasın nora.fazıl say da kimmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 fazil say da mod mudur ki.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 bu kedinin bu video sitede var diyebileceğini hiç sanmıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 :D:D:D yuru be nora:D:D:D:D :rofl::rofl: saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 bu kedinin bu video sitede var diyebileceğini hiç sanmıyorum:) .. o kadar da aradim var mi diye.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 sorun değil zaten eskiydi kim bilir nerede kaybolmuştur:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 nede kaptirmis kendini D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 yakışır valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 ellerine sağlık nora güzel paylaşım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Bir dönem birlikte çalışmıştık,kendisini tekrar etmeye başlayınca kovdum:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 nora nın büyük üstadlar denilen ''beethoven,mozart vb.'' gibilerinden özel ders aldığı ortada...astral da neler yaptığın şimdi anlaşılıyor nora:)... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.