SpawN Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2007 http://img213.imageshack.us/img213/3964/31914672ts1.jpg Bu kişiyi görenlerin Gnoxis yetkilileriyle irtibata geçmesi rica olunur! Gnoxis ruh ve sinir hastalıları bölümünden 13.09.2007 tarihiyle şöhret olmak arzusuyla kaçan lost'un tehlikei olabileceği düşünülüyor! Proflar uyarıyor:Ormanlarda gezmeyin! Lost'un fiziki yapısı nedeniyle ormanlarda daha rahat saklanacağını belirten yetkililer ormanlardan ve yeşil alanlardan uzak durulması gerektiğini belirtiyorlar! Gnoxis halkı Lostu arıyor! "Bu bizim şuçumuz diyerek" bütün dillatleri üzerine çeken gnoxis "lostu en kısa zamanda ait olduğu yere götüreceğiz"sözünü verdi! Gnoxis bununlada kalmayıp lostu getirene tam 100.000.000 YTL para ödülü koydu!(Ödül site sahibi Mescalin tarafında nakit olarak verilecek!) http://img512.imageshack.us/img512/144/39863634qk3.jpg Tsk! Saygı ve Sevgilerimle!!! 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 ;)saol spawn...fark edenler saolsun:p veleddddddddd dellendırme kata ananı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 baba adı sakıp:D bunu da yaz lostu en son bakırkoy civarında gördüm üstünde gaffur pijaması vardı elinde de sigara:D en kısa zamanda aramıza dönecektir.tanrı lostu korusun:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 inanmıyorum size....sakın beni aramaya kalkmayın ben çıkarım ortaya hadi millet en güzel geceler....... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 süpeeeer:) evet losu bulalım seven bence bunu sen yapabilirsin;) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 inanmıyorum size....sakın beni aramaya kalkmayın ben çıkarım ortaya hadi millet en güzel geceler....... :Dnereye...daha karpuz kesecektık...ıyı geceler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 losun menejeri bu kaybolma iddialarinin reklam amacli oldugunu yalanlarken.. "los gercekten de kayip.. bunun yeni albumuyle iliskilendirilmesi cok sacma.." dedi.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 baba adı sakıp:D bunu da yaz lostu en son bakırkoy civarında gördüm üstünde gaffur pijaması vardı elinde de sigara:D en kısa zamanda aramıza dönecektir.tanrı lostu korusun:D:D ensi.. sen losta ulasabılırsın..öle bı durum olursa kata ananın elınde özel bır formul varmıs,senı ona bulucakmıs notunu ıletırsen sevınırım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 notunu ilettim katacan losta ulaştım en kısa zamanda içinde bulundugu buhrani durumdan sıyrılıp kabuk yenileyecek ve aramıza geri dönecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 losun menejeri bu kaybolma iddialarinin reklam amacli oldugunu yalanlarken.. "los gercekten de kayip.. bunun yeni albumuyle iliskilendirilmesi cok sacma.." dedi.. Süperdi Bu kayboluşun ardından ajdar , fatih ürek ve artoyla olan muhteşem düetleriyle sizlerle buuluşacak..Albümü çok yakında...Adı da bir kayboluşun öyküsü 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 :Dsureyı fazla uzatmasın yoksa formulum tezek olucak.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 baba adı sakıp:D bunu da yaz lostu en son bakırkoy civarında gördüm üstünde gaffur pijaması vardı elinde de sigara:D en kısa zamanda aramıza dönecektir.tanrı lostu korusun:D:D tmmdrı ensı düzletmeyi yaptım abı!:D:D:D:rofl::rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 emniyet ekiplerinden yapilan aciklamada.. aramanin cok kapsamli bir bicimde devam ettigi, yore halkinin da yardimlariyla los u cok yakinda bulma umidi icinde olduklari belirtildi.. arama kurtarma calismalarina katilan gnoxis kasabasi sakinlerinden ensiferum13, arama kurtarma ekibini ayarladigini.. cevreye en ufak bir zarar dahi verilmeden los u bulmaya calisacaklarini belirtirken.. los bu kaybolma esnasinda cevreye bir zarar verdiyse bulunmamasinin kendisi adina daha hayirli olacagini da sozlerine ekledi.. yine arama kurtarma calismalarina katilan kasabalilardan olan katatonik ise los icin gunlerdir okuyup ufledigini, bu kadar duayla atlantisin bile bulunabilecegini belirtti.. evet gordugunuz gibi los kurtarma operasyonu tum hiziyla devam ediyor.. bolgeden guncel haberler geldikce sizlere iletecegiz efenim.. muharrem erikli.. trt7.. istanbul.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 bkz forumdakı en son sözleri http://www.gnoxis.com/forum/ilginc-ve-komik-videolar/11904-latif-dogana-yapilan-kamera-sakasi.html#post169237 -------------------- abi çok güzel şaka bkz.abi bişey söliycem nasıl da rofulduyor:( 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 bkz forumdakı en son sözleri http://www.gnoxis.com/forum/ilginc-ve-komik-videolar/11904-latif-dogana-yapilan-kamera-sakasi.html#post169237 -------------------- abi çok güzel şaka bkz.abi bişey söliycem nasıl da rofulduyor:( yaw olmedıya durum bakalım arıyoruz işte:D:D:Dçıkar bı yerden lost bu:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 ensi sen bi lothloriene bak belki ordadır olmadı anorien olmadı fangorn bulursam haber veririm 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Söylentiler Kocaayakla kanka olup güneye taşındığı,ve kedi mevsimi geldiği için ava Güney Afrikaya gittiği yönünde... Evet seven sendeyiz... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 aldığım son dakika bir gelişmeye göre lost beyoğlunda bir barda görüntülenmiş.kendisine gnoxis halkının ve insanların merak içinde beklediği soruluncada kameralara "ajdar da kim bir tek süperstar benim"diye absurt bir cevap vermiş. akıl sağlığının tehlikede olması ile beraber gnoxis ahalisini de 2 3 beyoğlu barlarına sattıgınıda düşünmüyor değiliz ayrıca mensup olduğu röfl partiside siyasi gidişhatında dibe vurmakta..arama calısmaları tüm hızla devam ediyor.biri benle gelsin ya sıkıldım tek basıma aramaktan:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 ey lost geldiysen roflla 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 arkadaşlar telaşa gerek yok loss ajdarla düet için sütüdyoyo kapanmış saçları kestirmiş yeni imajına alışıp aramıza dönecek ajdarda yanında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 ey lost geldiysen roflla :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 buldum yoksa sen lostmusun sana lost diyebilirmiyim abla :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Fantaziler ülkesine gitmiş onu bulmak için ilk önce mavi periyi bulmanız gerekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 buldum yoksa sen lostmusun sana lost diyebilirmiyim abla :rofl: öle bı amacım yoktu..koptum:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 hmm mavi periyi nerden bulcaz -------------------- roflla zaten sen lost yok meydanda lost nerdesin hernekadar tanımasamda oda bir canlı sonuçta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.