Jump to content

Gnoxis film serisi projesi

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar 3-5 film cekelim,konuları farklı olsun...sonra siteye koyalım.. kulaktan kulaga yayılsın filmler..toplumlar aydınlansın...

Yanıtlama zamanı:

tek filme bu kadar konuyu nasıl koycaz...sonra mumya firarda gibi bitmeyen bi film yaparız. :D hadi bu hayale ortak olun...bence buyuk bi butceye de gerek yok...

Yanıtlama zamanı:

yaa bi de şu filmle ilgiili bi tarih verelim.şu tarihte son diye...yarışma falan da düzenleyebiliriz aslında :clapping:

biras sora okula gidicem siz ayarlayın akşam halledicez :D

Yanıtlama zamanı:

tamam yaa biraz daha burdayım ben..ders 3teymiş de :biggrin: unutmuşum :biggrin:

bi de ayakkabı almıştım onu değiştiricem bu yüzden 1 saat sora çıkarım... :biggrin: hehhehhehhhee :biggrin:

Yanıtlama zamanı:
ALINTI(duygu @ 2 10 2006, 12:36 ) 15417[/snapback]

galiba bu filmi sadece senle ben çekicez :rofl:
[/b]

ehehe zırnık koklatmayız biz de :p
Yanıtlama zamanı:

Aaaaa kız duygu tamam , başrol de senin olsun, hatta filmin tek bayan kahramanıda sen ol istersen. Profile gencim, güzelim yazmışsın da o kadar ümitsiz vaka değilsin dimi Allahaşkına. Biz bi dahaki filmlerde rol alırız artık. :cool:

Yanıtlama zamanı:
ALINTI(axcd @ 2 10 2006, 12:55 ) 15422[/snapback]

ehehe zırnık koklatmayız biz de :p
[/b]

bunu biz yazmadık herhalde, zırnık koklatmazmış, kendi filminizi kendiniz yapın o zaman. yani bi forumda diiliz diye arkamızdan iş çevirin bide..... :punish2:

yaaa ben ne istiyom biliyonuz mu, Hayaletlerin aşkı olsun. Bir diğer boyutta geçen romantik bir film olabilir.
:clapping::biggrin::cool:
Yanıtlama zamanı:
ALINTI(cancanan @ 2 10 2006, 16:00 ) 15452[/snapback]

bunu biz yazmadık herhalde, zırnık koklatmazmış, kendi filminizi kendiniz yapın o zaman. yani bi forumda diiliz diye arkamızdan iş çevirin bide..... :punish2:

yaaa ben ne istiyom biliyonuz mu, Hayaletlerin aşkı olsun. Bir diğer boyutta geçen romantik bir film olabilir.
:clapping::biggrin::cool:
[/b]

ben gaza getirmek için yazmıstım yaws...ehe iyi fikir,bnm imzama benziyo...
Yanıtlama zamanı:
ALINTI(axcd @ 2 10 2006, 16:04 ) 15453[/snapback]

ben gaza getirmek için yazmıstım yaws...ehe iyi fikir,bnm imzama benziyo...
[/b]

aaaa hakkatten şimdi okudum. olur ama dimi. :cool:
Yanıtlama zamanı:
ALINTI(cancanan @ 2 10 2006, 16:16 ) 15454[/snapback]

aaaa hakkatten şimdi okudum. olur ama dimi. :cool:
[/b]

hersey mumkun,önce beyin fırtınaları kopsun ,sonra karar verelim ...
ben senin fikrini tuttum bakalım başkaları neler önercek...
Yanıtlama zamanı:

ilginç bi fikir mesela yasak aşkları yüzünden iki faniye dönüştürülüp dünyanın iki ucuna gönderilsinler birbirinin yasadıklarını bilsinler ama hiç kavusamasınlar (çok iyi saçmalarım :) )

Yanıtlama zamanı:

daha erken gibi :biggrin: sitemiz bu tür çalışmalar için ek bütçe ayıramaz,,,mescalin bize hediye alcak daha... :biggrin::derisive::rofl:

Yanıtlama zamanı:

bence artık bütün filmilerin senaryoları aynı sürekli aynı fikirler falan biraz daha farklı bişey bulmak lazım bence

Yanıtlama zamanı:

bir birine aşık olan iki hayelet filmi ben görmedim. romantik komedi olsun bide. Mes tabiki bize hediye alacak daha sonrada isteyeni artiz yapcek :rofl:

Yanıtlama zamanı:

herkes başrolu isterse nerde takım ruhu .aaa yapmayın arkadaşlar...senaryoyu yazmak için deneyimli deneyimsiz gönüllü var mı msl...

Yanıtlama zamanı:

ben ben ben ben ben ben yazarım..hatta bugün başlıyorum..yarın inş..ulaştırım okul falanda var

Yanıtlama zamanı:

Şimdiden merak etmeye başladım. Bakalım nasıl olacak senaryo. Bi de başrol maşrol nooluyooo. iyi olan kazansııın. :acute:

kolay gelsin ufuk.......

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...