axcd82 Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2006 arkadaşlar 3-5 film cekelim,konuları farklı olsun...sonra siteye koyalım.. kulaktan kulaga yayılsın filmler..toplumlar aydınlansın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 çok uygundur bravo hehee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Eğer tek film yapılacaksa Başrol benim ona göre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 tek filme bu kadar konuyu nasıl koycaz...sonra mumya firarda gibi bitmeyen bi film yaparız. hadi bu hayale ortak olun...bence buyuk bi butceye de gerek yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 evet bu hayale ortak olalım ve bütün kitlelere ulaşalım herkes anlasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 yaa bi de şu filmle ilgiili bi tarih verelim.şu tarihte son diye...yarışma falan da düzenleyebiliriz aslında biras sora okula gidicem siz ayarlayın akşam halledicez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 herşey mumkun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 tamam yaa biraz daha burdayım ben..ders 3teymiş de unutmuşum bi de ayakkabı almıştım onu değiştiricem bu yüzden 1 saat sora çıkarım... hehhehhehhhee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 galiba bu filmi sadece senle ben çekicez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 ALINTI(duygu @ 2 10 2006, 12:36 ) 15417[/snapback] galiba bu filmi sadece senle ben çekicez [/b] ehehe zırnık koklatmayız biz de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Aaaaa kız duygu tamam , başrol de senin olsun, hatta filmin tek bayan kahramanıda sen ol istersen. Profile gencim, güzelim yazmışsın da o kadar ümitsiz vaka değilsin dimi Allahaşkına. Biz bi dahaki filmlerde rol alırız artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 ya sizden de destek gelsin..yorum yapın,konu önerin .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 ALINTI(axcd @ 2 10 2006, 12:55 ) 15422[/snapback] ehehe zırnık koklatmayız biz de [/b] bunu biz yazmadık herhalde, zırnık koklatmazmış, kendi filminizi kendiniz yapın o zaman. yani bi forumda diiliz diye arkamızdan iş çevirin bide..... yaaa ben ne istiyom biliyonuz mu, Hayaletlerin aşkı olsun. Bir diğer boyutta geçen romantik bir film olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 ALINTI(cancanan @ 2 10 2006, 16:00 ) 15452[/snapback] bunu biz yazmadık herhalde, zırnık koklatmazmış, kendi filminizi kendiniz yapın o zaman. yani bi forumda diiliz diye arkamızdan iş çevirin bide..... yaaa ben ne istiyom biliyonuz mu, Hayaletlerin aşkı olsun. Bir diğer boyutta geçen romantik bir film olabilir. [/b] ben gaza getirmek için yazmıstım yaws...ehe iyi fikir,bnm imzama benziyo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 ALINTI(axcd @ 2 10 2006, 16:04 ) 15453[/snapback] ben gaza getirmek için yazmıstım yaws...ehe iyi fikir,bnm imzama benziyo... [/b] aaaa hakkatten şimdi okudum. olur ama dimi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 ALINTI(cancanan @ 2 10 2006, 16:16 ) 15454[/snapback] aaaa hakkatten şimdi okudum. olur ama dimi. [/b] hersey mumkun,önce beyin fırtınaları kopsun ,sonra karar verelim ... ben senin fikrini tuttum bakalım başkaları neler önercek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 ilginç bi fikir mesela yasak aşkları yüzünden iki faniye dönüştürülüp dünyanın iki ucuna gönderilsinler birbirinin yasadıklarını bilsinler ama hiç kavusamasınlar (çok iyi saçmalarım ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 daha erken gibi sitemiz bu tür çalışmalar için ek bütçe ayıramaz,,,mescalin bize hediye alcak daha... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 bence artık bütün filmilerin senaryoları aynı sürekli aynı fikirler falan biraz daha farklı bişey bulmak lazım bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 bir birine aşık olan iki hayelet filmi ben görmedim. romantik komedi olsun bide. Mes tabiki bize hediye alacak daha sonrada isteyeni artiz yapcek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 başrolde ben ona göre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 herkes başrolu isterse nerde takım ruhu .aaa yapmayın arkadaşlar...senaryoyu yazmak için deneyimli deneyimsiz gönüllü var mı msl... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 ben ben ben ben ben ben yazarım..hatta bugün başlıyorum..yarın inş..ulaştırım okul falanda var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 hadi bakalım döktür ...sonra siteye koyarsın,üstüne konusuruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Şimdiden merak etmeye başladım. Bakalım nasıl olacak senaryo. Bi de başrol maşrol nooluyooo. iyi olan kazansııın. kolay gelsin ufuk....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.