darkmoon1111 Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2007 http://www.fhmtr.com/haber/12120612.jpg Yeşil yanar, orta şeritte bir Polo hareketsizdir. Ayna başında faaliyet vardır. Hemen içeri bakınız. Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 direksiyon başında vefat etmiş bir erkek. Sol şeritte 40 kilometre hızla bir Clio gitmekte, şeridi ortalamakta zorlanmaktadır. Herkes bu arabanın sağından ayar verir. Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 6 koala, yüzde 2 sürücüsüz otomobil prototipi, yüzde 1 acemi erkek Araba geri geri park edecektir. Lakin içindeki bünye, direksiyonu hiç hareket ettirmeden, ileri geri yapıp uygun pozisyonun kendiliğinden geleceğini ummaktadır. Süzün içerisini , süzün süzün korkmayın, sizi görmez! Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 yunus... Önünüzden dönecektir. Ya hızla dönüp arka lastiği kaldırıma çıkarır ya da çok geç kalır , geri çıkması gerekir. İçeri bakınız. Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 7 lama, yüzde 2 acemi erkek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 göbekten dönmeye çalışırken ( opel zafira ) kadıının biri göbeğe çıkmıştı bi başka kadın altına almış jeep i ters yöne girdi aşağı yukarı 100 metre inatla gitti karşısına çıkan bütün arabalara korna çalıp yol isteyerek vermeyenlerede sinirleniyodu ( 40-45 yaşlarnda menapozamı girmişti acaba ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 arada bir çıkar böyle kadınlar ama hepsi böyle değil bazıları vardır ki en usta erkekden bile daha iyi sürer arabayı bu araba işinin kadın erkek işi olduğuna inanmıyorum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 tanıdıgım çok iiyi bayan şöförlerde var bayanların hakkını yeememek lazım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 bende öyle diyorum zaten bayanlar her ne kadar arada bi baysalarda geneli iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Başlığa binayen,tanımamayı tercih ederiz;özellikle valide hanımın bana çektirdiklerinden sonra... Ama kötüyü görmesek,iyinin değerini basıl bileceğiz,değil mi?(İstisnalar kaideyi bozmaz) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysterious Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 bu kadarda abartmayın..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 hernan cortese katılıorum genelleme yapmamak lazım:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 bi gün halam arabada gidiyoruz öndeki kadın sol şeritte sola doğru sinyal werdi ama pat diye sağa dönüp bizim arabayı sıyırıp kaldırama çıktı halam da başladı kesin kadındır sana ehliyeti kim werdi, en bombası ise zaten böle kadınlar yok mu erkeklerin yaptığı herşeyi yapmaya çalışır dedi ben hiç bişey diyemeden donup kalmıştım süren kadındı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon1111 Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 bi gün halam arabada gidiyoruz öndeki kadın sol şeritte sola doğru sinyal werdi ama pat diye sağa dönüp bizim arabayı sıyırıp kaldırama çıktı halam da başladı kesin kadındır sana ehliyeti kim werdi, en bombası ise zaten böle kadınlar yok mu erkeklerin yaptığı herşeyi yapmaya çalışır dedi ben hiç bişey diyemeden donup kalmıştım süren kadındı... beelze senin halan eli öpülesi insanmış.. tabi yav kardeşim araba sürmek erkek işidir. bak arabistana bir tane kadın şöför varmı.. kaza oranlarını bilmiyom. öğrenince kesin yazacam.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Trafik denilen meçhulün faili olması muhtemel topluluk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Yengem Beni Sollamaya Calisirken Kaldirima Cikmisti Inanmayacaksiniz Ama Kaldirima Geri Geri Cikti Hemde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 radyo programcısı Cem arslan başbakan olacakmış ve ilk yapacağı da kadınların araba kullanmasını yasaklamakmış çünkü kadın sürücülerin kaza yapma ve ceza alma oranı çok düşükmüş bunun nedeni de yaptıkları hatalardan dolayı kazayı erkek sürücüler yapıyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 ehee böyle olaylar yüzünden kadınların araba kullanmasına karşıyım ve bende bayan olduğumdan dolayı ehliyet almıyorum (: gelin bayanlar motor kullanalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 kadın soforler kaza yapmazlar kaza yaptırırlar !!!! yanı elımde ımkan olsa kadın soforlerın ehlıyetlerını toplatırım :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.