ensiferum13 Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2007 http://aycu36.webshots.com/image/28675/2005232746176961711_rs.jpg İlk çıkan cep telefonunu merak ediyormusunuz? 6 Mart 1983de satılmaya başlanan bu cep telefonun markası ”Motorola” modeli ise “DynaTAC 8000X”. Ölçüleri ise “13 x 1.75 x 3.5″ 8 saat bekleme zamanı, 30dk konuşma zamanı olan, bu telefon, 1983 yılı içinde inanılmaz bir yenilikti. Fiyatı ise $3,995′dı. nerden nereye arkadaşlar... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 o ney öle polis telsizi gibi.. takoz dedikleri bu oluyomuş demekki.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 şuna bak ya evde kullandığımız telsizlere benziyor aynı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 bel telefonu olmus bu biraz.. .. oyle bi cep yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 bir yakınım almıştı bundan o zamanlar kimsede cep telefonu yok cep telefonunu bilende yok."restoranttayım telefon aniden caldı bende açıp konuşmaya başladım.bütün millet yemeğini bırakıp bana döndü.salonda ölüm sessizliği vardı" ilk anlattığında çok gülmüştüm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 o zamanlarda bunu cep tld dıye tasıyanlar var mıyıd acaba?:D:D paylasım ıcın tsk ensi! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 o zamanalarda da mı adı cep telefonuydu ki ismini cep telefonu koymaları ilginç ya da ozamanlar pantolon cepleri büyük olabilir:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 benim telefona kaba derler bide ben arkadaşıma ericsoonn bilmem kaç hediye ettim diye başıma atmak için peşimden koşuyodu en son e tabi bak antenide uzuyo diye kızın üstüne gidince zaten takoz da o takozsa bu ne bu takozsa o ne yok yok kandırmışlar milleti cep telefonu diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.