Jump to content

İlk Çıkan Cep Telefonu

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

http://aycu36.webshots.com/image/28675/2005232746176961711_rs.jpg

İlk çıkan cep telefonunu merak ediyormusunuz? 6 Mart 1983de satılmaya başlanan bu cep telefonun markası ”Motorola” modeli ise “DynaTAC 8000X”. Ölçüleri ise “13 x 1.75 x 3.5″ 8 saat bekleme zamanı, 30dk konuşma zamanı olan, bu telefon, 1983 yılı içinde inanılmaz bir yenilikti. Fiyatı ise $3,995′dı.

nerden nereye arkadaşlar...

Yanıtlama zamanı:

bir yakınım almıştı bundan o zamanlar kimsede cep telefonu yok cep telefonunu bilende yok."restoranttayım telefon aniden caldı bende açıp konuşmaya başladım.bütün millet yemeğini bırakıp bana döndü.salonda ölüm sessizliği vardı" ilk anlattığında çok gülmüştüm:D

Yanıtlama zamanı:

o zamanlarda bunu cep tld dıye tasıyanlar var mıyıd acaba?:D:D:D

paylasım ıcın tsk ensi!

saygı ve sevgılerımle!!!

Yanıtlama zamanı:

o zamanalarda da mı adı cep telefonuydu ki ismini cep telefonu koymaları ilginç ya da ozamanlar pantolon cepleri büyük olabilir:D:D

Yanıtlama zamanı:

benim telefona kaba derler bide ben arkadaşıma ericsoonn bilmem kaç hediye ettim diye başıma atmak için peşimden koşuyodu en son e tabi bak antenide uzuyo diye kızın üstüne gidince zaten takoz :ermm: da o takozsa bu ne bu takozsa o ne :rolleyes: yok yok kandırmışlar milleti cep telefonu diye

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...