Amoress Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2007 Japonya'da yasanmis gercek bir olaydir. Evini yeniden dekore ettirmek isteyen japon bunun icin bir duvari yikar. Japon evlerinde genellikle iki tahta duvar arasinda cukur bir bosluk bulunur. Duvari yikarken, orada disardan gelen bir civinin ayagina battigi icin sikismis bir kertenkele gorur. Adam bunu gordugunde kendini kotu hisseder ve ayni zamanda meraklanirda kertenkelenin ayagina cakilmis civiyi gorunce. Muhtemelen bu civi 10 yil once, ev yapilirken cakilmisti. Nasil olmustu da kertenkele bu pozisyonda hic kipirdamadan 10 yil boyunca yasamayi basarmisti? Karanlik bir duvar boslugunda hic kipirdamadan 10 yil boyunca yasamak cok zor olmaliydi. Sonra bu kertenkelenin 10 yildir hic kipirdamadan nasil 10 yil yasadigini dusundu.ayak civilenmisti!! Boylece calismayi birakir ve kertenkeleyi izlemeye baslar, ne yiyor acaba? Sonra nereden ciktigini farkedemedigi baska bir kertenkele gelir agzinda tasidigi yemekle... Inanilmaz!!! Adami sersemletir gordugu manzara. Bu nasil bir sevgi? Ayagi civilenmis kertenkele, 10 yildir diger kertenkele tarafindan beslenmekteydi... Sizi Sevenleri Asla Terketmeyin, Unutmayin 0nlari... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 çok etkileyici...... sevgi işte budur ihmal etmemek vermek göz kırpmadan paylaşmak..... çok güzel ya..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysterious Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 tek kelimeyle mükemmel ve çok etkileyici paylaşımın için tşk.sevgi budur işte hayvancağız bile olsa..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 sevmek karşılıksız paylaşmaktır........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 çok etkileyici bir olay ben bunu başka bir yerde okumuştum çok etkilenmiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Şimdiki zamana bakıyorum da...Şu hayvanlar kadar olamadık.... Ben insanları sevmeyi becerdim , ama onlar insan olmayı bir türlü beceremedi sözü geldi aklıma.... Saol Amoress.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 bu duyguyu tüketmemeliyiz ne olursa olsun sevgi var mı bundan içten bi kelime.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Sizi Sevenleri Asla Terketmeyin, Unutmayin 0nlari... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 sevgi......yapış ve bırakma.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 show me love.... bazen bir kertenkele kadar cesaretli olamıyorum.tesekkurler amoress Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 sevgiye gözlerinizi bağlayın olur mu bu yolda devam edin....... giderken keşkeden başka bişeyde götürmeyin sırtınız da.... aferrin size ve bana....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.