boogee Oluşturma zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 17, 2007 Doğum işareti spiritüalist terminolojiye ait bir terim olup, vücutta doğuştan bulunan, maddi bir nedenle açıklanamayan, varlığın geçmiş yaşamlarından kaynaklandığı ileri sürülen izlere verilen addır. Spiritüalistlerekminezi deneylerine dayanarak, geçmiş reenkarnasyona ait bir yaralanma izinin bazen yeni beden üzerinde de bulunabileceğini, vücutta doğuştan bulunan kesik veya delinme izlerinin veya eksik parmak, kopuk kulak vb. gibi çeşitli oluşumların önceki bir reenkarnasyonda yaşanılmış olayların ruhta derin bir iz bırakmış olması sonucunda oluşabileceğini ileri sürerler. İmajinasyon yeteneğinin madde üzerinde son derece etkili olduğunu kabul eden spiritüalizm bu fenomendeki etkeni, kısaca, “kendiliğinden imajinasyon” mekanizmasına bağlayarak açıklar. Spiritüalistler olayın işleyiş mekanizmasını açıklamada hipnoz halindeki süjenin bedeninde telkinle maddi hasarlar oluşturulabilmesini örnek olarak gösterirler. (Örneğin kendisine elinin yandığı telkin edilen hipnoz halindeki süjenin elinde yanıkların oluştuğu görülmüştür ki, bunun, telkini alan süjenin bu olayı imajine etmesi dolayısıyla oluştuğu varsayılır.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 güzel paylaşım.teşekkürler bende de var böle bi iz.bacağımda kesiğe benziyor.konuyla ilintili olabileceğini mantıklı buldum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaşım için teşekkürler boogee, doğum lekelerini bu sınıflamaya alıyor muyuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 ben tesekkur ederim okudugunuz icin sanırım lekeler icin degil bu acıklama..sadece dogustan olan kesik yada bi uzuv eksiliginden bahsedilio..ama yinede tam bilgim yok bilgisi olan arkadaslar paylasırsa sevinirim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pnkflyd Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 konu için tşk ederim...peki bu dogum izlerinin oluşmasının sebebi nedir bilen varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saytan Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 konu için tşk ederim...peki bu dogum izlerinin oluşmasının sebebi nedir bilen varmı? benim bir fikrim yok, ama bende öğrenmek isterim/isterdim:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 aranızda cadı izi taşıyan var mı, özel bir ben vs? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Nasıl bir ben mesela justy? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 yıldız, kalp ya da çok belirli biçimde başka bir obje şekli, tenden çok koyu renklidir ve görünce diğer benlerden farkı anlaşılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 yıldız, kalp ya da çok belirli biçimde başka bir obje şekli, tenden çok koyu renklidir ve görünce diğer benlerden farkı anlaşılır eşya olarak topa benzeyen benlerim var bu sayılır mı (yani benlerin çoğu top şeklinde de) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Yüzümde belirgin bir ben var o yüzden merak etmiştim ama şekilli değil benimki sade Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 eşya olarak topa benzeyen benlerim var bu sayılır mı (yani benlerin çoğu top şeklinde de) hayır sayılmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 Alnımda Var Bebekken Daha Belirgindi Şimdi İse Sadece Kızardığımda Çıkıyor ( Genelde Üzüldüğümde Alındığımda Kızarırm : / )Bide Ağlayında Arapçadaki Elif Harfine Benzetiyorlar Bu Sayılırmı ? Ama Çok Belirgin Deil Bi Kızarıklık Şeklinde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2008 bnmde beLimde yarım ay'a benziyen beyaz bi iz var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atiay89 Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 aranızda cadı izi taşıyan var mı, özel bir ben vs? var ama anlamını bilmiyorum açıklarsan sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 benimde 2 kaşımın oırtasında ağlayınca iz çıkıyo dumana benzer ama o şeymiş doğum sırasında öküz doktor alnıma baş parmağıyla nasıl şey ettiyse artık. öyle bi iz kalmış 10 yaşıma kadar damgalı dolaştım yine belli ama çok az allahtan kabus gibi xD Sende ondan bahsediyosun heralde yani özel bişiy değil o canımmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 bnmde beLimde yarım ay'a benziyen beyaz bi iz var dövme olmasın o sasha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wrongtimetraveller Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 benim boynumda hafif kırmızı gül şekli var ama ben değil.. ama hiç bi işaret olcağnı düşnmemştm hep saçımı uzun tutup görülmesn defolu gbiyim demiştm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fearme Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 benim belimde jilet izleri var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.