Jump to content

İnsan Görünümlü Henüz Çözülememiş Varlıklar

Deaths_Expulsion

Önerilen Mesajlar

bunu daha önce görmüştüm. Yarısına kadar bile izleyememiştim şimdi ise hamen kapattım. Korkunç bir vahşet, ağlamak ne kelime hıçkırıklara engel olamıyosunuz. :cray:

Bunlara ne denir bilemem ama hayvanlar bile bunu başka varlıklara yapmazlar. Çok korkunç çok. :wallbash: böyle durumlara karşı bişey yapamamak çok daha kötü.....

:mad::mad::sick:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ALINTI(Eftalya @ 3 10 2006, 17:17 ) 15584[/snapback]

nayapayım şimdi ben kızlar izleyeyimmi izlemeyeyimmi.
ee merakta ediyorum :blink:
çokmu kötüü
[/b]

kız deilim ama çok kötü ya sorduguna göre dayanamazssın sanırım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

işte bunlarda öyle can verecekler.

tanrı bunları tekrar tekrar diriltip o acıyı onlara tekrar tekrar yaşatacak.o hayvanların üzerinden ne kadar para kazandı ise o kadar hesap verecek.

madem öldüreceksin beyinsiz adam.ver zehiri yada vur iğneyi acı çekmesin hayvan.

hepsini izlemedim valla çok fazla öfkeleniyorum bu gibi durumlarda sağlığım bozuluyor. :mad:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tek kelimeyle vahşet. Insanda inanç olmayınca nasıl da aşağılaşıyorlar. Öldürdükçe zevk alıyorlar. Kana susamış sırtlan kümeleri.

Yaptıkları katliamlardan (insanları veya hayvanları) zevk alan vahşilemiş, insanlıklarını yitirmiş barbarlar.

Ne diyelim, hepsini Allaha havale edelim. Bunlar böyle kan içmeye devam ettikçe, kana susadıkça katliamlar sürer gider. Allah muhafaza...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ya bunun izlenecek bir tarafı yok bilgi olarak (kürk için hayvanların derileri canlı canlı yüzülüyor gibi)geçilse de bu görüntüleri kaldırsalar,walla site yöneticilerine talebimdir,+18 falan kurtarmaz ki o da yazılmamış +sadist gibi bişey olsa gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu nasıl insanlık bunu yapan insan mı yani şimdi. Çok yazık gerçekten çok yazık bunun hesabını nasıl vericek,hayvan orda canını bile daha vermemişken gözyaşları döküp kıvranırken sırf kürk yapımında kullanılacak kürkü için bunlar yapılırmı ya.Bunları yapan insanlıktan çıkmış artık aslında sölemek istediğim biçok şey var ama burda sölenecek sözler değil.Gerçekten çok acıyorum bu tür davranışları görünce içim acıyo,ya bu insanlar bunların içi hiç mi acımıyo :cray::cray:

Lütfen kendinizi o hayvanın yerine koyun :cray:

Yazık gerçekten çok yazık

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu insanlara hiç bir ceza vermezler hayvan hakları savunucularıymıs kedi ağaçta kaldı diye hertarafı ayaga kaldırıyorlar hiçmi bunları görmüyorlar kedileri köpekleri ağaçtan indireceklerine bu konulara dikkat çeksinler sadece adı hayvan hakları savunucusu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ya izleyemem ben daha öncede açmıştım izleyememiştim bir tüğünüğ yaratsınlar şerefsizler ondan sonra böyle eziyet etsinlerr ama gösteriş meraklısı bol paralı kokanalar olduğu müddetce bu olacaktır ha sadece bumu geçen tel seyrettim kars ta galiba köpek arabanın altına girdi diye tekmeyle sopayla dövüyorlardı çıkınca hayvanı dövüyolar yine giriyo hayvan yine dövüyolar o kadar masumduki havlamıyodu bile yüreğimin tam ortasına bi şey oturdu buy videyodada daha başında ya ne bileyim insan doğdukta olabildikmi diye laf vardır ya aynen öyle

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ya izleyemem ben daha öncede açmıştım izleyememiştim bir tüğünüğ yaratsınlar şerefsizler ondan sonra böyle eziyet etsinlerr ama gösteriş meraklısı bol paralı kokanalar olduğu müddetce bu olacaktır ha sadece bumu geçen tel seyrettim kars ta galiba köpek arabanın altına girdi diye tekmeyle sopayla dövüyorlardı çıkınca hayvanı dövüyolar yine giriyo hayvan yine dövüyolar o kadar masumduki havlamıyodu bile yüreğimin tam ortasına bi şey oturdu buy videyodada daha başında ya ne bileyim insan doğdukta olabildikmi diye laf vardır ya aynen öyle

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...