Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2006 http://www.kotuvepis.com/kurk.htm bunu yapanlar insan deildir sanırım izleyin görün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Üf izlemedim bile tamamını. Rezil bir olay.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 bende izlemedim en son adam derisini ayırmaya çalısıyodu orda kapattım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 bunu daha önce görmüştüm. Yarısına kadar bile izleyememiştim şimdi ise hamen kapattım. Korkunç bir vahşet, ağlamak ne kelime hıçkırıklara engel olamıyosunuz. Bunlara ne denir bilemem ama hayvanlar bile bunu başka varlıklara yapmazlar. Çok korkunç çok. böyle durumlara karşı bişey yapamamak çok daha kötü..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 nayapayım şimdi ben kızlar izleyeyimmi izlemeyeyimmi. ee merakta ediyorum çokmu kötüü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Eftalya cım, dyanırım diyosan izle, ben biraz katıyım, izlerim bişey olmaz diyodum ama ki ne ama, insanlar bu kadar mı vahşi olurlar. korkunç ötesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 hay ben bu merakımın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 ALINTI(Eftalya @ 3 10 2006, 17:17 ) 15584[/snapback] nayapayım şimdi ben kızlar izleyeyimmi izlemeyeyimmi. ee merakta ediyorum çokmu kötüü [/b] kız deilim ama çok kötü ya sorduguna göre dayanamazssın sanırım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 dicektim artık çok geç izlemissin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 işte bunlarda öyle can verecekler. tanrı bunları tekrar tekrar diriltip o acıyı onlara tekrar tekrar yaşatacak.o hayvanların üzerinden ne kadar para kazandı ise o kadar hesap verecek. madem öldüreceksin beyinsiz adam.ver zehiri yada vur iğneyi acı çekmesin hayvan. hepsini izlemedim valla çok fazla öfkeleniyorum bu gibi durumlarda sağlığım bozuluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Allah belalarını versin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 bu ne yaaaa insanlar insanlıktan çıkmış hayvanlar naapsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihlamurcu Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Tek kelimeyle vahşet. Insanda inanç olmayınca nasıl da aşağılaşıyorlar. Öldürdükçe zevk alıyorlar. Kana susamış sırtlan kümeleri. Yaptıkları katliamlardan (insanları veya hayvanları) zevk alan vahşilemiş, insanlıklarını yitirmiş barbarlar. Ne diyelim, hepsini Allaha havale edelim. Bunlar böyle kan içmeye devam ettikçe, kana susadıkça katliamlar sürer gider. Allah muhafaza... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 ya gercekten iğren bi görüntü artık 1 hafta rüyalarımın baş rol oyuncusu olur kesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 yayk ama ne yazık ki bu tür zevklerde var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 ya bunun izlenecek bir tarafı yok bilgi olarak (kürk için hayvanların derileri canlı canlı yüzülüyor gibi)geçilse de bu görüntüleri kaldırsalar,walla site yöneticilerine talebimdir,+18 falan kurtarmaz ki o da yazılmamış +sadist gibi bişey olsa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 bu nasıl insanlık bunu yapan insan mı yani şimdi. Çok yazık gerçekten çok yazık bunun hesabını nasıl vericek,hayvan orda canını bile daha vermemişken gözyaşları döküp kıvranırken sırf kürk yapımında kullanılacak kürkü için bunlar yapılırmı ya.Bunları yapan insanlıktan çıkmış artık aslında sölemek istediğim biçok şey var ama burda sölenecek sözler değil.Gerçekten çok acıyorum bu tür davranışları görünce içim acıyo,ya bu insanlar bunların içi hiç mi acımıyo Lütfen kendinizi o hayvanın yerine koyun Yazık gerçekten çok yazık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 insanın tüyleri ürperio,midesi bulanıo hammurabi kanunları bu caniler üzerinde uygulanmalı kesin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 bu insanlara hiç bir ceza vermezler hayvan hakları savunucularıymıs kedi ağaçta kaldı diye hertarafı ayaga kaldırıyorlar hiçmi bunları görmüyorlar kedileri köpekleri ağaçtan indireceklerine bu konulara dikkat çeksinler sadece adı hayvan hakları savunucusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 konuyu gördükçe sinirlerim bozuluyor. Uuuufff, insanlık dışı, vicdansızlık bu. ben bu kaydı avrupa hayvan severler derneğine felan göndereyim bakalım ne yapacaklar. bize de bilgi versinler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 kusuuccaammmöömmmmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 bunu daha once azda olsa ızlemıstım sımdıyse hemen kapattım ınsanlık dısı cag dısı bı olay ne desek az yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 bunları ( bu derece vahşice olmasa bile) bile bile giyinen insanların varlıgı da başka bir soru işareti.. onların talebi olmasa bu canlılar doğal hayatta eceliyle ölecekler.Ama.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 ya izleyemem ben daha öncede açmıştım izleyememiştim bir tüğünüğ yaratsınlar şerefsizler ondan sonra böyle eziyet etsinlerr ama gösteriş meraklısı bol paralı kokanalar olduğu müddetce bu olacaktır ha sadece bumu geçen tel seyrettim kars ta galiba köpek arabanın altına girdi diye tekmeyle sopayla dövüyorlardı çıkınca hayvanı dövüyolar yine giriyo hayvan yine dövüyolar o kadar masumduki havlamıyodu bile yüreğimin tam ortasına bi şey oturdu buy videyodada daha başında ya ne bileyim insan doğdukta olabildikmi diye laf vardır ya aynen öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 ya izleyemem ben daha öncede açmıştım izleyememiştim bir tüğünüğ yaratsınlar şerefsizler ondan sonra böyle eziyet etsinlerr ama gösteriş meraklısı bol paralı kokanalar olduğu müddetce bu olacaktır ha sadece bumu geçen tel seyrettim kars ta galiba köpek arabanın altına girdi diye tekmeyle sopayla dövüyorlardı çıkınca hayvanı dövüyolar yine giriyo hayvan yine dövüyolar o kadar masumduki havlamıyodu bile yüreğimin tam ortasına bi şey oturdu buy videyodada daha başında ya ne bileyim insan doğdukta olabildikmi diye laf vardır ya aynen öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.