Ametist Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2006 (düzenlendi) vücudumuzdaki trilyonlarca hücreden yalnızca birinin çalışması bu ve her saniye izleyeceğiniz bu işlemler gerçekleşiyor..nasıl bir mükemmellik şaşıracaksınız.. [video=youtube;yKW4F0Nu-UY] Şubat 23, 2012 ArpiA tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Watch the video yazan yerde [low]'a tıklarsanız eğer daha hızlı izleniyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 bütün bunlar tesdüf mü şimdi,kurban olurum Yaradana ametist paylaşımların çok güzel,saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 süpermiş gerçekten.. sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 rica ederim gerçi hangisi endoplazmik retikulum hangisi ribozom...neyin ne olduğu pek ayırt edilemiyo ama bize biyolojiyi öğretenler sağolsun ne diyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Ben endoplazmik retikulumu buldum, hem de granüllüsünü Hey güzel Allah'ım neleri hesaplamışsın, akıl almıo... çok beğendim, çok güzel bi paylaşım ametist, teşekkürler gerçekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zerre Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2006 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2006 şaşkınlıkla izledim valla böle bi paylaşım herşey zincirleme o kadar ince ve ayrıntılı düşünülmüşki akıl almaz izlerken insan bunlar benim vücudundamı oluyo diyo ama ne yazıkki bizi bu kadar özenle bu kadar üstünlükle yaratan Allah"a şükretmeyi bile çok görüyoruz inkar ediyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 İngilizce anlatımıyla. http://www.youtube.com/watch?v=GigxU1UXZXo&feature=related Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 TÜBİTAK tarafından hazırlanmış bir video [video=youtube;33FKvVsK-Xs] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.