Ametist Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2006 Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2006 (düzenlendi) vücudumuzdaki trilyonlarca hücreden yalnızca birinin çalışması bu ve her saniye izleyeceğiniz bu işlemler gerçekleşiyor..nasıl bir mükemmellik şaşıracaksınız.. [video=youtube;yKW4F0Nu-UY] Şubat 23, 2012 ArpiA tarafından düzenlendi Alıntı
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Watch the video yazan yerde [low]'a tıklarsanız eğer daha hızlı izleniyor Alıntı
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 bütün bunlar tesdüf mü şimdi,kurban olurum Yaradana ametist paylaşımların çok güzel,saol Alıntı
mescalin Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 süpermiş gerçekten.. sağol Alıntı
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 rica ederim gerçi hangisi endoplazmik retikulum hangisi ribozom...neyin ne olduğu pek ayırt edilemiyo ama bize biyolojiyi öğretenler sağolsun ne diyelim Alıntı
Lal Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2006 Ben endoplazmik retikulumu buldum, hem de granüllüsünü Hey güzel Allah'ım neleri hesaplamışsın, akıl almıo... çok beğendim, çok güzel bi paylaşım ametist, teşekkürler gerçekten... Alıntı
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2006 şaşkınlıkla izledim valla böle bi paylaşım herşey zincirleme o kadar ince ve ayrıntılı düşünülmüşki akıl almaz izlerken insan bunlar benim vücudundamı oluyo diyo ama ne yazıkki bizi bu kadar özenle bu kadar üstünlükle yaratan Allah"a şükretmeyi bile çok görüyoruz inkar ediyoruz. Alıntı
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 İngilizce anlatımıyla. http://www.youtube.com/watch?v=GigxU1UXZXo&feature=related Alıntı
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 TÜBİTAK tarafından hazırlanmış bir video [video=youtube;33FKvVsK-Xs] Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.