009 neslihan Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2007 1.adım: ooh ya kurtuldum...niye yemişi o kadar zamanı bukızla... 2.adım:bu ayrılığın şerefine biraz gezip tozayım.e öyle arkadaş...bir yere bırakmaz... 3.adım:bu akşamda iyi gezdim ha...gerçi bu aralar sürekli dolaşıyorum, sıkıcı sanki... 4.adım:aslında çok yüklendik kıza...o kadar kötü değildi... 5.adım:iyiydi valla iyiydi...ama n ileyim bişeyler bitmişti işte.... 6.adım: o şimdi burda olsaydı şöyle şöyle derdi...zaten şu zaman da benzeri bir şey oldu öyle demişti... 7.adım:baba özlüyomuyum ne?...yok canım değildir daha neler?...kurtulana kadar neler çektim... 8.adım:yok abi nerden çıkardın...sevmiyom valla, hem bitti geçti... 9.adım:yaw bitti işte ne ısrar ediyosun?...nerden çıkarıyosun aşık olduğunu falan?... 10.adım:seviyom ya abi....valla büyük eşşeklik etmişim...nerde lan benim telefon?...çok üzdük kızı çoooooooookk... NOT:türkiye gazetesi çerçeve yazısıdır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon1111 Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 neslihan doğru analiz.. tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 sağolsun ömer sözütan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 sağol güzel paylaşım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Yalandır efenim inanmayınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Güzel olmus tskler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.