Rimmon-ex Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2007 YouTube - (Koro) DaÄlar daÄlar viran daÄlar YouTube - havada bulut yok YouTube - kimseye etmem sikayet TSM YouTube - TRT-Koro- KöÅküm var deryaya karÅı YouTube - Müzeyyen SENAR-Mâni oluyor hâlimi takrîre hicâbım YouTube - (Koro) Mayadag'dan kalkan kazlar (Vardar ovasi) YouTube - Nusret YILMAZ-Ãyle bir âfet-i yektâ-yı emelsin meleÄim YouTube - (Aysegül Aral) Pencere acildi Bilal oglan YouTube - (Güzün Degismez) Sahane gözler sahane YouTube - SARI ZEYBEK ESLIGINDE ATATÃRK 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 rimmon sen naaptın yaaa resmen duygu seli oldum burda... ellerine saglık kardeşim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 ortaokul korosunda soylerdik bazilarini 10 kasimlarda.. duygu doldum.. tesekkurler.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 cok tşk ler rım:)hepsını dınledım... kımseye etmem sikayet ağlarım ben halime.. titrerim (mücrim ? ) gibi baktıkça istikbalime perde-i zulme çekilmiş korkarım halime ama en fazla bunda eridim ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Yav bir de danslarla türk inkılabı konusuna el atsanız:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 teşekkürler rimmon çok duygulandım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 bende kaseti var gerçekten çok güzel tşkler........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Ben teşekkür ederim dinlediğiniz,izlediğiniz ve yorumlarınız için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Çok iyi bir konu olmuş eline sağlık.Paşamı onun sevdiği türkülerle anmak daha bir güzel ve duygulu oluyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.