Rimmon-ex Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2007 Arkadaşlar okulumda 2 yıldır elimden geldiğince Türk devriminini anlatabilmek adına etkili olduğuna inandığım oyunlar sergiledim.Bu yıl da Devrimi danslarla anlatmayı düşünüyorum.Fikir verebilecek arkadaşları bekliyorum.Örneğin ilk sahne olarak sahne ikiye bölünmüştür,bir tarafta avrupai tarzda bir balo ve vals yapan çiftler,kurnaz bakışlarla seyirciyi süzerler,bir kaç dakika sonra vals bittiğinde sahnenin diğer yarısında vals yapılan bölümün kapısının önünde Osmanlıyı temsil eden bir oyuncu (reha muhtar zamanında show TV'de haber müziği olarak kullanılan parça eşliğinde)Salona girebilmek adına çaresiz bir yakarışı sembolize eden bir modern dans ile Osmanlının batılılaşma çabalarını anlatacak,bu kişiye hem kapıdaki kibar ingiliz beğefendisi hem de yeniçeri ve "hoca" rolündeki oyuncular engel olmaya çalışır.Mustafa Kemal'in ölümüne kadar bunun gibi kompozisyonlar oluşturmalıyım.Yardımlarınızı bekliyorum. -------------------- Önerisi olan yok mu yahu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 rim 3 kez gırdım cıktım:) ..cıkmadı bısey kusura bakma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 3 kez girdin 03:03'te mesaj attın affediym bari bu sefer bu rastlantının hatına:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 anlam veremediğimi belirtmek istiyorum rim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.