efemera Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2007 (düzenlendi) Bu ne olabilir ben anlayamadım,Meyvemi sebzemi olduğu belli değil,en azından çarşı pazarda hiç görmedim.İçinizde gören varmı? http://img239.imageshack.us/img239/334/citrusbuddhisthand177bf6.gif Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 (düzenlendi) İlk defa gördüm böyle bişey.Senin dikkatini nasıl çekti bu? Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azazil Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 bence çiçek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 parmaklı dolmalık biber ne bicim sey bu ya ahtapot gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 mutasyona uğramış çiçeğe benziyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 boogee yorumun güzeldi.... hiçbi fikrim yok..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Ahtapot bu sarısından zuhahaha:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy lee Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 kudret narı die bi bitki var ona benziyo ama o turuncu oluyodu bu sarı ve fazlaca çıkıntısı var ama onun cinsinden olabilir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.