Guest elacayib Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2007 (düzenlendi) Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 mükemmel mi galiba ben bağlamadan anlamıyorumm:ermm: saolasınn paylaşımın için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Sanırım senin bağlama anlayışın farklı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest ares Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 başta bi naz etti ama ustalığını gösterdi. sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 sakın yanlış felan anlama...... gerçekten saolasın paylaşımın için...fikrimi söyledim hepsi bu..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 (düzenlendi) Ben de fikrine saygı duyuyorum. Ben mükemmel derken bağlamayı çalan arkadaşın parmaklarında ki sürati ,arıza perdelere o tatlı basışları, makamdan makama su gibi akışları vb. bunları göz önüne alarak söyledim. Zira ben bazı enstürmanların akıcı bir şekilde icra edilmesinden büyük bir haz alıyorum. Mesela Orhan Gencebay, çok akıcı ve duygulu bağlama çalıyor;keza İsmet Topcu da öyle. Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 bu kadar hassas düşünememişim ama yine de fikrimi sorarsan orhan gencebaydan daha çok lezzet aldım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Bak bunda hemfikiriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 sevindim öyleyse...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.