Guest elacayib Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2007 Çakıl taşlarının üzerinden akan bir ırmak biliyorsunuzdur belki. Eğer biliyorsanız sesle ulaşılabilecek bir doğal bilgi kaynağına sahipsiniz demektir. Öyle bir yer bilmiyorsanız, bir hortum veya soğuk su musluğundan akan suyla dibinde çakıl taşları olan geniş bir teneke küveti veya metal kovayı doldurabilirsiniz. Sorunuzu veya onun bir sembolünü bir saf beyaz taşın üzerine kazıyın ve akan suya atın. Tenekeden bir küvet veya kova kullanıyorsanız, taşlarınızı bir sopayla yavaşça hareket ettirmeniz gerekecek. Kapatın gözlerinizi, su size cevabı versin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bypass Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 denıyecegım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 su........ odaklanıldığı zaman olabilir... saolasın paylaşımın için.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bypass Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 olmadı :S harfı harfı yaptım olmadı tarifte eksıklıkmı var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 bence şaka yapıyosun bu kadar kısa sürede mi...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bypass Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 valla denedım acaba ılerıde motorsıklet alabilirmyiim dıye motorda cok pahalı 28 mılyar ee suya baktım odaklandım suda bana baktı bırsey olmadı 30 dk denedım sonra usandım suyuda doktum taslarıda attım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 he maşallah su kadar olamadık bende deniyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 28 milyar mı sen bnce ümidi kes bypass kmse cwp wermez artk . bnde denicem:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Sorunuzu Runik alfabesiyle veya büyü alfabesiyle yazmanız gerekir. Sanırım başarısızlığınızın sebebi bunları yapmamanızdan kaynaklanıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efemera Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 paylaşım için tşkler elacayib.Bana da çok ilginç geldi şu alfabelere bakıp bir denemeli diyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Hep deneyeceğim diyorsunuz,peki deneyen biri var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bypass Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Hep deneyeceğim diyorsunuz,peki deneyen biri var mı? usta olmuyor :S videoya alsan cok ıyı olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Bir bıçakla (ritüel geleneğinde siyah saplıların kutsal olduğu söylenir, ama herhangi bir çeşit aynı görevi yapar), yere düşmüş, yapraksız bir dala sorunuzdaki her bir sözcüğün ilk harfini kazıyın. Rüzgar dininceye kadar bekleyin ve dalı atabildiğiniz kadar uzağa fırlatın.Gözlerinizi kapayın ve hışırdayan yapraklardan çıkan sözcükleri dinleyin. Rüzgar kısa sürede yanıt verecektir. Çakıl taşlarının üzerinden akan bir ırmak biliyorsunuzdur belki. Eğer biliyorsanız, sesle ulaşılabilecek bir doğal bilgi kaynağına sahipsiniz demektir. Öyle bir yer bilmiyorsanız, bir hortum veya soğuk su musluğundan akan suyla dibinde çakıl taşları olan geniş bir teneke küveti veya metal kovayı doldurabilirsiniz. Sorunuzu veya onun bir sembolünü bir saf beyaz taşın üzerine kazıyın ve akan suya atın. Tenekeden bir küvet veya kova kullanıyorsanız, taşlarınızı bir sopayla yavaşca hareket ettirmeniz gerekecek. Kapatın gözlerinizi, su size cevabı versin. Sorunlarınızın cevabını bu iki yöntem ile bulabilirsiniz. Sadece odaklanmak yeterli... *AyŞaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Birde eklemek istiyorum; benim imkanım olduğu için yazıyorum; Başak tarlasında daha etkili sonuçlara ulaşılabiliyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Evet önemli olan konsantre olabilmek. Doğa zaten sana yön veriyor. Aynı toprağın suya yön verdiği gibi... Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Bir bıçakla (ritüel geleneğinde siyah saplıların kutsal olduğu söylenir, ama herhangi bir çeşit aynı görevi yapar), yere düşmüş, yapraksız bir dala sorunuzdaki her bir sözcüğün ilk harfini kazıyın. Rüzgar dininceye kadar bekleyin ve dalı atabildiğiniz kadar uzağa fırlatın.Gözlerinizi kapayın ve hışırdayan yapraklardan çıkan sözcükleri dinleyin. Rüzgar kısa sürede yanıt verecektir. Çakıl taşlarının üzerinden akan bir ırmak biliyorsunuzdur belki. Eğer biliyorsanız, sesle ulaşılabilecek bir doğal bilgi kaynağına sahipsiniz demektir. Öyle bir yer bilmiyorsanız, bir hortum veya soğuk su musluğundan akan suyla dibinde çakıl taşları olan geniş bir teneke küveti veya metal kovayı doldurabilirsiniz. Sorunuzu veya onun bir sembolünü bir saf beyaz taşın üzerine kazıyın ve akan suya atın. Tenekeden bir küvet veya kova kullanıyorsanız, taşlarınızı bir sopayla yavaşca hareket ettirmeniz gerekecek. Kapatın gözlerinizi, su size cevabı versin. Sorunlarınızın cevabını bu iki yöntem ile bulabilirsiniz. Sadece odaklanmak yeterli... *AyŞaman Lütfen alıntıladığınızda yazınızın altına ALINTI olduğunu belirtin, kendi nickinizi yazmayın. Ancak yazı tamamen size aitse kendi nickinizi yazmanız etik olacaktır. (Derleme ise derleme olduğunu da belirtmelisiniz.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaşım bize ait alıntı değildir. 2005 yılında N.ü. tarih bölümü yüksek lisans tezi olarak ablam ş.i. tarafından yazılmıştır. Daha sonra Manas üniversitesi tarafından çıkartılan genç türkologlar dergisi tarafından da bir makele olarak yayınlanmıştır.-2008 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaşım bize ait alıntı değildir. 2005 yılında N.ü. tarih bölümü yüksek lisans tezi olarak ablam ş.i. tarafından yazılmıştır. Daha sonra Manas üniversitesi tarafından çıkartılan genç türkologlar dergisi tarafından da bir makele olarak yayınlanmıştır.-2008 bilgilendirme için teşekkürler, bu tür paylaşımlarda yine ablanızın tezi olduğunu belirtirseniz sevinirim. Kaynak vermek her zaman için yazıya ve yazıyı aktaran kişiye güven verir. Nette copy / paste mantığı o kadar yaygınlaştı ki gerçekten bilginin kimden çıktığını bulmak çok zor oluyor ve bu ileri seviyelerde yanlış bilgilerin aktarılmasına neden oluyor. Bu yöntemin aynısından Cassandra Eason'da bolca kitaplarında bahseder. yanlış hatırlamıyorsam 10 adımda psişik gücünüz isimli kitapta da bahsi geçiyordu bu eski doğa tabanlı tekniklerin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Söylediğinizi bilmiyorum.. Ama macar asıllı bir yazar bahsetmişti ilk kez kitabında. Şsmini hatırlamıyorum. Avrupada bu konuyu ele alanlardan bir tanesi oda. Geçmiş bilimci diye kendini tanıtıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.