Depressive Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2007 çölde, 50 derece sıcakta iki kişilik arabanla gidiosun, araba kesınlıkle 3. kişiyi almıo! yolda, ölmek uzere olan, cok yaşlı bi adam, en yakın arkadasın ve 10 senedir aşık oldugun hayatının kadınını goruyosun... arabaya kimi alıp yola dewam edersin? arabaya almadıgın 2 kişi kesin ölcek?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 en yakın arkadaşa arabayı verir yanına dedeciği..... ben de sevdiğimle paşa paşa ölüme....... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 ya sevgiiiiiii naaaptın sen yaa hevesimi kursagımda bıraktın :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 valla bişey diim mi klasik gelmesin ama nerede böyle ölüm sevdiğinle tereddütsüz..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 bile bile gidlirde bena rtık soru falan sormıcam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 huyum kurusun neden hemen atlarım bilmemki ya tamam sustumm..... istersen cevabı geri alayım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2007 yok artıkk verdin cevabı kaptın karmayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 en yakın arkadaşım ıalır yeni aşklara yelken açardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TranQuality Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 aşk arakdaş umrumda değil,dedeye yardımcı olurdum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kybele Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 sevgi gibi cevap vermeyi düşünmüştüm ama benden önce davranmış.. ama ben ölüme demiycektim romantik bir safari yaparız diyecektim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 tuzak soru ,şimdi dedeyi boş ver o artık miyadına ermişte, arkadaş benim için kendini feda edebilecek arkadaşmı bakalım onu denerim önce ,öyleyse sevgiliyi alır yola düşerim o arkadaşıda ne saglam arkadaş valla helal olsun der, yad ederim yılarcada sevgilinin başına kakarım senin ugruna en saglam arkadaşımı yaktım diye:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 50 derece sıcakta onlar manyakmı ne işleri var çölde .. hey allam ya :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 bnde kaliba arkadsmla dedeye arabyı verip sevdigimle beraber ölürdüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 bizi kurtamaya gelecek bi ekip hayal edip kimseyi bırakmazdım hepbirlikte beklerdik:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 arabayı arkadasıma verir askımıda yanına verip dedeyle ölürdüm:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ragetoface Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 düüt düüt korna basarım kimseyi almadan giderim simdi birisini alsam otekien ayıp olcak dimi nihaha 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 düüt düüt korna basarım kimseyi almadan giderim simdi birisini alsam otekien ayıp olcak dimi nihaha :D:D:D Arabadan inerim.ilk aşkımı sonra arkadaşımı arabaya bindiririm.İster arkadaş arkadaş olmasın ister aşık olduğum kişi beni sevmesin.Vicdan meselesi.Dedeyle ölürüm.Zaten ölecek benle ölsün işte onurlu bi şekilde Hayatta kalma bilgilerimle kurtulurdum gerçi ama neyse:p.Ra'nın gözü üzerimizde olsun:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 yaşlı dedeyi alırım..! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deron Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 dede yaşamış yaşayacagı kadar dermiydim bilmiyorum okadar acımasız olmazdım harhalde ama aşkıda bırakmazdım yok ya yolda kalsın o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Altımda arabam varsa demekki yolu biliyorum demektir ... Dede o yaşına gelene kadar tecrübe sahibidir ve hayatdan nasibini almıştır o yüzden kız arkadaşımı ona emanet edip su ve arkadaşımı yanıma alırdım ee arkadaşını deniceksen ye yolculuk yapıcaksın yada alış-veriş derdi annem:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
carmons Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 ben kimseyi almadan basar giderdim:) Dedeyi alsam zati nekadar yaşıycak,arkadaş desen sağlam arkadaş olsa benim sewdiim kısı alıp ne die öyle tenhalara gitsin, 10 sene yüz wermeyen kısdanda umudum olmasdı heralde 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicLife Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 aşkımı alırım... arkadaş desen sağlam arkadaş mı kaldı dede desen zaten ölecek demişin eh aşkım benim ab aza gençlik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anaksunamon Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 ben tek giderdim...haksızlık olmasın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lili Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 hepsini atar kaçardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angime Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Dedeyi almam çünkü zaten ölmek üzere,sonra yolda ölür falan boşu boşuna taşımış olurum 10 yıldır aşık olduğum insanı da almam çünkü aşıkmışım ben sevgili değiliz,o beni sevmiyor demekki. O yüzden en iyisi arkadaşımı almak Ben böyle düşündüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.