server 0099 Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2006 şirinevler mahmutbeyyolunda bir ev kiralamıştık ve bizden önce evde oturanların eşyaları evde duruyordu önceki kiracı eşyalarını almadan gitmiş malsahibine söylediğimizde eşyaları kömürlüğe aldı ve biz eve taşındık aradan 2 gün geçti 1gece yatarken ayak ucumda kıvırcık saçlı 1 kız çocuğu gördüm ve ayaklarına bakınca ayaklarının ters olduğunu gördüm aradan 2 gün geçti ve benzer 1 olayı karımda yaşadı ve bu 1 müddet devam etti ve bize malsahibi bunların akşam gelip gezdiklerini ve korkmamamızı zararsız olduklarını söyledi tabiiki malum biz taşındık ve o ev sürekli kiracı değiştirerek orda duruyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 ev sahibiyle tanısmak isterdim valla sanki eve guvercin gelio tepkisi vermiş adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
server 0099 Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 evsahibide aynı olayları yaşıyor ama bize ağır geldi kayınpeder gece 3 te evden kaçtı bir tek o zaman işe yaradı sonrada biz evden kaçtık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 sizin gördükleriniz hiç tepkisiz durup bakıyolar mıydı size? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 ben uykumdan uyanıp ayak ucumda bi çocuk görmeyi bırak bide o çocuğun ayaklarının ters olduğunu görsem korkudan bitmiştim heralde... Allah diğer kirazcılara güç versin, ne diyimmmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 kiraZcı dedim yaaaa, bak o kadar korkmuşum kiracı demek istedim arkadaşlar, kiracı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
server 0099 Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 konuşmuyorlardı sadece görünüyorlardı daha sonraları gece evde biz oturup muhabbet ederken birdenbire karşımıza gelip oturuyorlardı fakat kız gelince ihtiyar olanı ihtiyar gelince kız kayboluyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 ALINTI(server 0099 @ 6 10 2006, 03:14 ) 15973[/snapback] konuşmuyorlardı sadece görünüyorlardı daha sonraları gece evde biz oturup muhabbet ederken birdenbire karşımıza gelip oturuyorlardı fakat kız gelince ihtiyar olanı ihtiyar gelince kız kayboluyordu [/b] umarım benzetmem yanlıs anlasılmaz ama FEAR die bir bilgisayar oynunda da benzer bi durum var...başka bilgisayr oyunlarında da bunun gibi olaylara rastlamak mumkun...valla ben o evde oturmayı bırak sokagından gecmezdim ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
server 0099 Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 zaten o evde en uzun oturan kiracı biz olduk oda 5-6 ay daha önce oturanlar o kadar uzun oturamadı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Hoo altıma ederim galiba , yada ne bilim bilimcimi yitiririm 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
canocan Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Valla Allah diğer kiracılara sabır ve yardım etsin.Çok ürkütücü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
first Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 görünenler herkese ayrı ayrı zamanlar mı görünüyordu ? tam sorum şu; hepinize aynı anda göründükleri de oldu mu hiç? salonda muhabbet ederken gelmeleri durumunda hepiniz aynı anda onları görüyor muydunuz ? gerçekten çok ürkütücü geliyor.özellikle çocuk olması benim daha çok tepki vermeme neden olur sanırım.psikolojiniz bozulmadan o evden çıkmış olmanız güzel.bu tür olaylara alışmaya çalışmak yerine uzaklaşmak en güzelidir.doru karar verdiniz. geçmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 o evin kirası ve adresi ne ben taşınabilirim. bedava araştırma yapmak için mükemmel yer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Bir de gelip karşılarında oturuyolar, çay, kahve de isterlerdi bir süre sonra eminim.... Merak işte, acaba orada uzun süre kalınca tavırlarında bir değiklik olurmu? Nöbet değişimi gibi biri gelip , diğeri gidiyor çok garip, birbirlerini sevmiyolar mı yoksa bu faniler bize bişey yapmasın endişesi ile sürekli takiptelermi. Evet onlarda korkarlar bizlerden. Çok soru var aslında, oraya mı gitsek ne??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 server 0099 ben ciddiyim. Eğer böyle bir olay gerçekse adresini ver o evin.ben araştırma yapmak isterim. gerekirse kiralarımda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 gerçekten böyle bir şey mümkün olursa , bilgileri paylaşmanı çok isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 ben ciddi olduğumu söylüyorum ama cevap gelmedi. bana mesaj yoluylada adresi verebilir. benim dışımda bu tip varlıklarla iletişime geçebilen 2 arkadaşım daha var. onlarla beraber harika bir araştırma yapardık. gerekirse kamera veya ses kayıt cihazlarıda kullanırdık. inan bana sonrada burada herşeyi paylaşırdım. ama ses çıkmadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 heyecan yaratmak için mi böyle bir şey yazdı acaba?? Ama olmaz ki. Biz burada ciddi ciddi inandığımız konular hakkında görüşüyoruz. dilerim düşüncemde yanlış çıkarırsın beni server0099. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 ALINTI(mavi_boyss @ 6 10 2006, 14:00 ) 16037[/snapback] server 0099 ben ciddiyim. Eğer böyle bir olay gerçekse adresini ver o evin.ben araştırma yapmak isterim. gerekirse kiralarımda. [/b] sen bi dur be alla alla, daha dün geldin atlama hemen,o ev benim.günlerce,haftalarca,aylarca yaşayabilirim orada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 ya güzel olurdu öyle bi evde yasamak belki biraz korku aysardık ama bence gerçek deil dediginiz gibi ilgi çekmek için veya heyecan yaratmak için açılmıs bi konu olabilir ama umarım gerçektirr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
server 0099 Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 herkese aynı anda görünüyorlardı adresi veriyim şirinevler mahmutbey yolu şafak sok.no12 bu binada touran mal sahibi ve çocuklarıda dahil herkeze görünüyorlar evinize gelen misafirlerde dahil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
server 0099 Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 benim başıma böyle bir olay gelmeseydi bende inanmazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
server 0099 Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 mahmutbeyyolu şafak sokak no 12 şirinevler oturmak isteyen arkadaşlara allah cesaret versin gerçektende her akşam görünüyorlardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2006 ya benim ablamlar şirinevlerde oturuyor söyleyimde terk etsinler o ilçeyi,sizde böle onlar karşınıza geçip oturacak sanıyonuz ha yerler onlar adamı yerler böööö boşverin çoluğunuzu çocuğunuzu oturtun karşınıza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Eftalya sanırım bilgilerine göre sen Tekirdağ'da yaşıyorsun bense İstanbul'da. Yani benim oraya gitmem daha kolay Bayram tatilimde kesin arkadaşlarımla oraya gideceğim. Orada yaşananlarıda (eğer varsa) belgeleyip burada paylaşırım. Sende okursun artık buradan sevgili Eftalya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.