Elesis Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2007 (düzenlendi) Şimdi ders vakti kimbilir belki denemek isteyenler çıkar? Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 hepsine sasirsim da.. o sondan bi onceki var ya.. ona o senin sevdigin efekti cikardim yine.. hö.. .. toz alir gibi zar aliyolar ya masadan.. inanilmaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 :rofl::rofl:abı bunlar cok ıyı yaw :D:D:rofl::rofl: ben de yapacam merak sardım hatta mevzuyu bıle cozdum abı:rofl: walla kendıme yenı bı ugras cıktı en kısa zamanda videomu cekıp verıyorum foruma abı!:D:D::rofl: paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Seven o sondan bi önceki en kolayı aslında ama zor gibi gözüküyo;) Spawn bekliyoruz videonu heyecanla:yes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.