Elesis Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2007 Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2007 (düzenlendi) Şimdi ders vakti kimbilir belki denemek isteyenler çıkar? Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 hepsine sasirsim da.. o sondan bi onceki var ya.. ona o senin sevdigin efekti cikardim yine.. hö.. .. toz alir gibi zar aliyolar ya masadan.. inanilmaz.. Alıntı
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 :rofl::rofl:abı bunlar cok ıyı yaw :D:D:rofl::rofl: ben de yapacam merak sardım hatta mevzuyu bıle cozdum abı:rofl: walla kendıme yenı bı ugras cıktı en kısa zamanda videomu cekıp verıyorum foruma abı!:D:D::rofl: paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Seven o sondan bi önceki en kolayı aslında ama zor gibi gözüküyo;) Spawn bekliyoruz videonu heyecanla:yes: Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.