Guest elacayib Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2007 Kalın yapraklı ağaçları olan herhangi bir orman veya ağaçlık alan işinizi görür. Bir bıçakla (ritüel geleneğinde siyah saplıların kutsal olduğu söylenir, ama herhangi bir çeşit aynı görevi yapar), yere düşmüş, yapraksız bir dala sorunuzdaki her bir sözcüğün ilk harfini kazıyın. Rüzgar dininceye kadar bekleyin ve dalı atabildiğiniz kadar uzağa fırlatın. Rüzgar kısa sürede yanıt verecektir. Gözlerinizi kapayın ve hışırdayan yapraklardan çıkan sözcükleri dinleyin. Sorunuzu mutlaka maji alfabesiyle yazın!.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 paylaşımıın ıcın saol elacayib gercekten merak uyandırıcı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 anlaya bilen için ağaçlarda, hayvanlarda evrendeki herşey konuşur. Sadece biraz kafamızı susturup onlara kulak vermemiz gerekir. Ağaçlar sizi korur, arkadaşınız olur. Benim öyle bir ağaç arkadaşım vardı zamanında. Belediye kesene kadar. Neyse eline sağlık güzel yöntem gerçi daha önce bunu biliyordum denemedim ama denemeye değer bence Daha basit bir yöntem söyliyeyim kafanızdaki tümm sorunları silin düşüncelerinizi temizleyin ve kendi iç benliğinize soruyu sorun ilk gelen cevap (eğer işin içine mantık katmadıysanız) her zaman doğru olacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Sen kendi iç sesini buluyorsun bu da güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Çok teşekkürler güzel bir paylaşım ben genelde ağaca elimi yaslıyorum yada direk soruyorum rüzgar estiğide oluyor yada başka işareler geldiğide ama çoğunlukla içimden garip bir dugu kabartısı oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Bu hadise ıssız bir mahalde cereyan etmeli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Hmm güzel paylaşım,eline sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 ilginc bi paylasım tskler...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Yapmayın ama ağaçlarla konuşmak için böyle şeyler gereksiz.Bir süre başbaşa kaldığınızda ağaçlar size kendi hikayelerini anlatırlar ve sizin derdinizi dinlemeye de can atarlar:)Bunu herkes bilir (ciddiyim:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Sanırım iç sesinle ağaçların ,taşların sesini karıştırıyorsun Rimmon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 güzel bir paylaşım olmuş elacayip...eğer onlara gereken özeni ve sevgiyi verirsen ağaçlar her zaman insanları korur. bu yüzden ağaçlı bir yolda yürürken hiçbi zaman başıma birşey geleceğiden korkmam. onlar bana tehlikeyi söyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 çok ii paylaşm sğolasn.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 güzel bir paylaşım olmuş elacayip...eğer onlara gereken özeni ve sevgiyi verirsen ağaçlar her zaman insanları korur. bu yüzden ağaçlı bir yolda yürürken hiçbi zaman başıma birşey geleceğiden korkmam. onlar bana tehlikeyi söyler Haklısın onlara gerken özeni ve sevgiyi verirsek bizlere iyi bir dost da olurlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murphy Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 maji alfabesi hakkında bilgim yok eğer forumda varsa link verr msniz?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nalper Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 aslında onlarla konuşmak içn dillerini öğrenmk grk hz. süleymanın büyü kitabında evrendeki herşyle ilgili bilgi ve dilleri hakkında bilgi vr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 çok güzel bir paylaşım elinize sağlık ancak bi sorum olacak ağaç sözel olarak ifade etmeyecek gibi hissediyorum. yani bana söylemeyecek sadece onun düşüncelerini(doğru kelimeyi tam olarak bulamadım) hissetmek gibi birşey olmaz mı? --------- ve önümüzdeki günlerde ağaçlık bir alana gitme şansına erişeceğim. doğaya hediye vermek için güzel bir fırsat olacağını düşünüyorum. bir fidan dikmek yeterli olacak mıdır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Morgen Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Benim öyle bir ağaç arkadaşım vardı zamanında. Belediye kesene kadar. Ahh belediye ahh sen bizim koordinatörümüzü arkadaşından mı ettin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Ahh belediye ahh sen bizim koordinatörümüzü arkadaşından mı ettin... Dünya annemiz, gök babamız, ağaçlar kardeşlerimiz ve arkadaşlarımızdır... İnsanoğlu kibriyle kendini doğadan üstün gördüğünden beridir hastalıklar ve felaketlerle boğuşuyor. Belediye ve insanoğlı sadece beni değil sizin de ailenizi katlediyor, gün be gün bu doğadaki arkadaşlarınızı taciz ediyor, katlediyor farkındasınızdır umarım =) O yüzden önce kendinize üzülün... Hatta üzülmeyin, birşeyleri değiştirmek için kendinizden başlayın, doğaya ve hayvanlara saygı duymak gibi... Zira bir tarafta büyük bir yıkım ve ciddi bir vahşet varken, bunu önemsememek pek erdemli bir davranış değil... Acaba kanlarının akmadığını sandığımız için mi bu kadar zalimiz doğaya karşı bunu merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Ben biberiyenin canı acır diye biberiye bile toplayamamıştım bahçeden. Deli miyim neyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 bitkinin ruhundan izin istedikten sonra kibarca otları ve ağaçları toplayabilirsiniz... tutup hızlıca çekmeyin, bitkinin ucundan hafif bükerek kibarca koparın bitkiyin ve koparırken mutlaka ruhundan izin isteyip teşekkür edin. İhtiyacınızdan fazlasını toplamayın ve bitkileri mümkün olduğunca köklemeyin =) Bu kurallara uyduğunuz sürece onlara zarar vermezsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 maji alfabesi hakkında bilgim yok eğer forumda varsa link verr msniz?? Ayrıca bir yığın majikal alfabe var, bu alfabenin gelişi güzel kullanılacağını da sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.