Jump to content

Karma Ödüllü Bir Soru

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

''BU CÜMLEDE ___ ADET A HARFİ, ___ ADET E HARFİ, ___ ADET I HARFİ, ___ ADET İ HARFİ, ___ ADET O HARFİ, ___ ADET Ö HARFİ, ___ ADET U HARFİ, ___ ADET Ü HARFİ BULUNUYOR.''

Boşlukları uygun sayılarla (yazıyla yazarak) öyle doldurun ki,doğru bir cümle elde edilsin.

ilk doğru cevabı kutsuyorum:)

Yanıtlama zamanı:
''BU CÜMLEDE on sekiz ADET A HARFİ, on dört ADET E HARFİ, iki ADET I HARFİ, yedi ADET İ HARFİ, dört ADET O HARFİ, üç ADET Ö HARFİ, 8 ADET U HARFİ, 5 ADET Ü HARFİ BULUNUYOR.''

eh zormş..kafa patlatmak gerekiyor:D

Yanıtlama zamanı:
''BU CÜMLEDE on sekiz ADET A HARFİ, on dört ADET E HARFİ, iki ADET I HARFİ, yedi ADET İ HARFİ, dört ADET O HARFİ, üç ADET Ö HARFİ, 8 ADET U HARFİ, 5 ADET Ü HARFİ BULUNUYOR.''

eh zormş..kafa patlatmak gerekiyor:D

Ayghh havanı yesinler :D:rofl:

:confused: Bu alıntı uaral dan yapılmaya çalışılmıştır :D:D

Yanıtlama zamanı:

''BU CÜMLEDE on sekiz ADET A HARFİ, on dört ADET E HARFİ, iki ADET I HARFİ, on sekiz ADET İ HARFİ, dört ADET O HARFİ, üç ADET Ö HARFİ, beş ADET U HARFİ, iki ADET Ü HARFİ BULUNUYOR.''

Bana 3 i daha lazım :p

--------------------

Yok yaa e yi en başından yanlış saymışım.Ulen bi karmaya panik yaptık ii mi:D:p

Yanıtlama zamanı:

yok abı burda ınsan kafayı yer oylece cıkar gıder!ne ıllet bı soru yaw!

ensı babacım hep senın basının altından cıkıyor bole seyler!

Yanıtlama zamanı:
yok abı burda ınsan kafayı yer oylece cıkar gıder!ne ıllet bı soru yaw!

ensı babacım hep senın basının altından cıkıyor bole seyler!

napayım hocam bende aynı duygular içersinde bulundum:)

hem fena mı ara sıra yorulması gerek bu organında:)

Yanıtlama zamanı:
''BU CÜMLEDE 18 ADET A HARFİ, 14 ADET E HARFİ, 2 ADET I HARFİ, 16 ADET İ HARFİ, 5 ADET O HARFİ, 2 ADET Ö HARFİ, 5 ADET U HARFİ, 7ADET Ü HARFİ BULUNUYOR.''

sanrm bu olması lazm..aşmadıysam:)

Yanıtlama zamanı:

''BU CÜMLEDE 18 ADET A HARFİ, 14 ADET E HARFİ, 2 ADET I HARFİ, 16 ADET İ HARFİ, 5 ADET O HARFİ, 2 ADET Ö HARFİ, 5 ADET U HARFİ, 3 ADET Ü HARFİ BULUNUYOR.''

off çok sinrlendm..:D bu olablr

Yanıtlama zamanı:

yanlıs söylemişim.. rakamla yazarsanız sorun yok ama yazı ile yazıldıgında yazıdaki harfleride sayın :D

Yanıtlama zamanı:
''BU CÜMLEDE 18 ADET A HARFİ, 14 ADET E HARFİ, 2 ADET I HARFİ, 16 ADET İ HARFİ, 5 ADET O HARFİ, 2 ADET Ö HARFİ, 5 ADET U HARFİ, 3 ADET Ü HARFİ BULUNUYOR.''

off çok sinrlendm..:D bu olablr

Valaa yaa:DBenimde sinirlerim yıprandı.ensiferum13 , ben kazanırsam karma yerine sakinleştirici istiyorum:pYarın 7 dersim var.Oturup bu soruyla uğraşıcam.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...