Amoress Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2007 Bir arkadaşınız (Bay yada Bayan) size geldi ve artık hayattan hiçbir beklentisi kalmadığını ve intihar etmeyi düşündüğünü söyledi..nasıl vazgeçirirdiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Başarılı olsaydım denemezdi de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 sorumluluklarını wea geleceği göstermeye çalşrdm..şunnardan fln waz geçiceksin..işte şöle olcak böle olcak gibi...sonçlarını göstermeye çalışrdm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 İyi bir barbiturat (yatıştırıcı ve uyku yapıcı ilaç) tavsiye ederdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 intihar edeceğine herkesi boşverip hayatını yaşamaya bakarsın daha iyi derdim. Sonuçta intiharın affı olmayabiliyor ama günahların var intihara sürükleyen sebepleri unutursun istediğin gibi yaşayabilirsin istersen bavulunu alıp çıkarsın daha iyi derdim. Eğer yok intihar edicem bana bir yol öner derse evdeki gazları açarak intihar et derdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Ölümün bir kurtuluş olmacayagını ondan cok daha kötu durumda ınsanları ona gösterırdım sakat olan bı ınsan gösterırdım önce SEN YÜRÜYEBİLİOSUN! BI YERE GITMEK ISTEDIGINDE BAŞKASINA IHTIYAC DUYMUOSUN BENI ORAYA GÖTUR DIYE PEKI O NAPSIN? O O SANDALYEYE BAGLI SENIN KADAR SANSLI DEIL YURUYEMIO DERDİM SONRA BIR KÖR INSANI GÖSTERIRDIM BAK SUAN BENI GÖREBILIOSUN DUNYADAKI RENKLERI KUŞLARI AGAÇLARI VEYA YAZDIGIM YAZILARI GÖREBILIOSUN PEKİ O NE YAPSIN? O SENIN GÖRDUKLERINI BENI GÖREMIYO AMA SEN SANSLISIN HERSEYI GÖREBILIOSUN! SONRA DUYMAYAN BI INSANIN YANINA ONU GÖTURURDUM SESIMI SEN DUYABILIOSUN MUZIK DINLIYEBILIOSUN ARABA KORNALARINI EZANI HERSEYI DUYABILIOSUN PEKI O NAPSIN? SANSLISINKI DUYABILIOSUN DERDİM BUKADAR ÖZELLIGIN VARKEN NEDEN ŞÜKRETMEK YERINE ÖLMEYI TERCIH EDIOSUN BAK SENIN NEKADAR COK ÖZELLIGIN VARMIS MUTLU OLMALISIN CUNKU SUAN NEFES ALABILIOSUN BI NEFESİ ALABILMEK İÇİN KAC İNSAN SUAN SENIN YERINDE CAN VERIYO MUTLU OL CUNKU SEN ÖZELSIN ÖLUM BI KURTULUS DEGIL BUKDAR COK SEYE SAHIPKEN KENDINLE GURUR DUY DERDIM:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Hayatta iyilik diye bildiğiniz şeylerden yapın, kötülük diye bildiğiniz ve geçmişte yaptığınızı söylediğiniz o fiile denk (eşit) iyilikler yapın. kalpte oluşan kara lekeler ancak bu şekilde beyaza dönüştürülür. Siyahlıkların verdiği sıkıntılar bu şekilde ferahlığa dönüştürülür. ve size hayatınızda vicdanınızı Dr önekli kimselerle bile olsa susturmamanızı öğütlerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 onu kışkırtırdım gitmesi için aşırı derecede ısrar ederdim çünkü ozaman bana inat olsun diye vazgeçerdi denenmiş ve olumlu sonuç vermiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 ya da aşık olmasını sağlardım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 kolay olan yokolmaktır ruhen bedenen zor olansa varolabilmektir.. :confused:eski erkek(kız) arkınız sizden sonra depresyona girdiğini intiharı düşünmediğini ama ailesinin onu hep gözlemlediğini yaşamak istemediğini bunun sizinle alakası olmadını ama sizden ayrıldıktan sonra olduğunu özlemini anlatsa ne tepki verirdiniz:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 sorunları öğrenip çözüm yollarını göstermeye çalısırım genellikle başarılı olurum bunalımdan çıkarmada falan oda olmadı zor kullanırım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 İntihar ediyorsa kesin bir eksikliği vardır: İstediği şahirde değildir,sevdiği insan terk etmiştir,parası yoktur,kördür,sağırdır,topaldır,kolu yoktur,konuşamıyordur,sıkıntıdadır,psikiyatrik olarak hastadır vb... Bu durumda eksik yönü,ihtiyacı olan tarafı ne ise onu sağlamaya çalışırım. Eğer eksik yönü yoksa,intiharı "aptal"ca sebeplerden istiyorsa,yolu açık olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 azabın ordada süreceğini üstelik bunun süreqli olduğunu sölerdim.. bence hemen vazgecerdi:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 biri bana böyle gelıosa aslında cok da kafaya koymus degıldır dıye dusunurum...yakınsa yardım ederım degılse ıcım rahat gönderırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 biri bana böyle gelıosa aslında cok da kafaya koymus degıldır dıye dusunurum...yakınsa yardım ederım degılse ıcım rahat gönderırım iyi fikir :rofl:sen adamı öldürürsün..:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 onu sıze getırmeden farkına varmadıktan sonra ..herkes dert dınler care sunar fln fln... muhtemelen ben gönderdıkten sonra baska bırıne gıder.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 kendine saygısı olmayana benimmi olcak.. ölmesi daha faydalı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 birtek bu şekilde değerlendirmeyelim Schezophreniac .. Herkesin intiharı düşünme sebebi aynı değildir. bu sadece korkakların ve kendisine saygı duymanların yaptığı bir yöntem değil .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 ona kendimi örnek verirdim bak ben kaç defa ettim ama bi b.. olmadı derimmm ee bendende ders çıkarmazsa bişi yapamammm et lan derim et... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 eğer kişi gerçekten intahar etmeyi düşünürse bunu gerçekleştirir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 intihar etmeyi kafaya koymussa başkasına gitmez zaten hadi olduda bi şekilde karşılaştık şu anki halimle pek yardımcı olamam aksine ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Sadece bir süre beni beklemesini isteyip evdekilerle vedalaşırdım.Sonra olayı riske atmamak için(hap-atlamak filan süründürebiliyor bazen)bir silah bulup manzarası güzel bir mekanda arkadaşımla son sigaramı içerdim.Sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 et ama umursayan olmıcaktır derdim.artık vaz mı geçirir yoksa kışkırtır mı bilemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 :rofl: tugcemgul e katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 "Bilekkesenler:Bir Aşk Hikayesi" filmini izlesin sonra intihar etsin... http://www.gnoxis.com/forum/sinema-filmleri-ve-diziler/12282-bilek-kesenler-bir-ask-hikayesi.html#post174200 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.