coldhellangel Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2007 http://kisa-film.blogspot.com/2007/06/attendrai-le-suivant-sonrakini.html 2004 AVrupa film festivali en iyi kısa film... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 gerçekten etkileyici,paylaşım için saol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 offff cok kotu durum yaaa:wacko: saolasın paylasım icin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Şok edici bir son:(Hakikaten üzüldüm ya... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 ilk başta güldüm ama gerçekten o kişi için üzücü bir durum kısada olsa güzeldi sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 :rofl: ii numara " bu bir skeçti.." koptum yaa.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 ama ama :D bu cok kotu bı durum yaaaavvv cok fena olmus valla :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PRINCESS OF DARKNESS Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 ben şok oldum izleyince kadın kimbilir ne hale düştü heheheh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 kızdım ben yazık kadına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 çok iyi bir çalışma olmuş bu....kadının ifadesi mükemmel net. ...(ki komik gelmedi bana)....kaldı ki bu durumda yapılacak bir şey yok napacak peşinden mi koşacak....tabiki işine bakacak.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 pf.. .. yazik.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 valla yazık kadına yaw:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2007 çok güzelmiş.cok etkilendim hakkaten basarıyı hakedıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2007 gercekten hak etmiş birinciligi..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2007 1 - 2 sene önce izlediydim.güzeldir.saol:) (öhö öhö... kaç zamandır aklımdaydı.kıskandım kahretsin:punish2: ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2007 Adam skeçini çok iyi oynadı.Kadın için üzüldüm:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2007 offff .. çok kötü ya.. :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 valla kadının yerinde olmak istemezdim ama dunyada bu sekilde evlenmeye calısan insanlar var tabiki de... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Güzel bir kısa filmdi.. Oyunculukları , mimikleri tam yerinde olmuş.. Çok iyi bir çalışma.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anie Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 şimdi youtube yasaklı olduğu için buradan izleyemedim ama ben bu filmi izlemiştim. Kesinlikle başarılı bir film ama bunu ödül aldığı için söylemiyorum. Malesef ödüller bana göre adil verilmiyor... Çok güzel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arcueid Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 4 dakikalık bir olayın üstüne gelen tek cümleyle hayatın tüm gerçeğini yansıtıyor. kimileri sonunda kopmakta, kimileri üzülmekte ama sonuçta belli bir etkiye sahip olduğu kesin. trajikomik, oldukça hoş. en sevdiğim kısa film hatta. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.