felidae Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2007 http://www.stadstheater.nl/cms_files/system/images/img_0048_01.jpg THE TIGER LILLIES 1989 yılında kurulan ve albümlerinin yanı sıra, film ve tiyatro müzikleri çalışmaları da olan The Tiger Lillies, vokal ve akordeonda Martyn Jacques; davul ve vurmalı çalgılarda Adrian Huge; kontrabas, "müzikal testerede" ise Adrian Stout'dan oluşuyor. Çingene müziğiyle operayı kaynaştırarak tamamen kendilerine özgü bir kabare müziği yaratan alışılmadık grup 1989 yılında Martyn Jacques tarafından kurulmuştur... Herhangi bir tarife sığmayan müzikleri ve sahnedeki teatral performanslarıyla ünlü olan The Tiger Lillies aykırı insanların ve kaybedenlerin şarkılarını baştan çıkaran, çiğ bir enerji ve tutkuyla seslendiriyor... Şarkılarında ağırlıklı olarak seks, aşk, dehşet, mizah, kokuşma gibi temaları işleyen grup ******lar, katil çocuklar, domuzlar ve kimsenin iplemediği insanları ana kahramanları olarak sunuyorlar...cezbedici bir müzik üslubuna sahip olan bu grup...alışılmışın dışında çok farklı performanslar sergiliyor ve isimlerinden sıkca bahsettiriyorlar... Deli dolu vodvil geleneğini sokak müzisyenlerinin coşkusuyla birleştiren ve David Byrne gibi birçok müzisyenin beğenisini kazanmış olan The Tiger Lillies kültür sanat dünyasının yer altı cephesinden uluslararası bir üne doğru emin adımlarla ilerliyor. 13. Uluslararası İstanbul Caz Festivali kapsamında gerçekleştirdiği konser ile ünü Türkiyede giderek yayılan grubun oldukça geniş bir hayran kitlesi bulunmakta.... dinlememiş olan herkese bir kere kulak kesilmelerini tavsiye ettiğim nacizane grup...özellikle şarkı sözleriylede daha bir dikkat çekici daha bir dinlenEsi hal almaktadır....farklı soundlardan keyif alanlara tavsiyem... bir de garip kokulu zambakları denemelisiniz.... http://www.tigerlillies.com/gallery/00000089.jpg [1994] births, marriages and deaths [1995] spit bucket [1995] ad nauseam [1996] the brothel to the cemetary [1997] farmyard filth [1998] shockheaded peter [1998] low life lullabies [1999] bad blood and blasphemy [2000] circus songs [2000] bouquet of vegetables - the early years [2001] 2 penny opera [2003] the sea [2003] the gorey end [2003] live in russia 2000-2001 [2004] punch and judy [2004] death and the bible [2006] the little match girl [2006] die weberischen [2006] mountains of madness [alexander hacke ile - dvd] [2007] urine palace YouTube - Tiger Lillies Crack of Doom 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 vay felidemmmmm sen neler yaparmışsın.. alkıslıyorum seni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 eywallah şizocum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 kaliteyi nerde bulucanı iyi biliosun felidae... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 teşekkür ettim ph. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 cok aykirilar ya.. icerik olsun soyleyis olsun.. .. superler.. tesekkurler feli.. .. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 paylasım için tsk falidae! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 ben teşekkür ettim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 ilk defa duydum yahu..hemen bulup edinip dinliycem:) sağol 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 losteirosss şiddetle tavsiye ettim o halde sana:)...tahminen sen baya seviceksindir bu adamları....hikayelere de dikkat et ....birde weeping chandelier diye bir parçaları var....bulabilirsen bu parçayı mutlaka dinlemelisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Tarzları özellikle vokalin sesi beni derinden etkiledi,sahnedeki tavırlar müziği destekler nitelikte sert ve delice.Paylaşım için çok teşekkürler.Bu grubu bilmiyordum öğrendim;eyvallah... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 -------------------- YouTube - Tiger Lillies Cirkus 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 sahne duruşları harika:) ayrıca aykırı sözleriyle ve yorumuyla kötüyü sevdiriyorlar bir anlamda.bu benim için cok değerli birşey.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 tür gypsy punk ise bayılırım şayet gypsy punk tan başka doğru düzgün müzik dinlemem örn gogol bordello -------------------- açıl limewire açıl işimiz var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 urine palace - live in russia:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 tür gypsy punk ise bayılırım şayet gypsy punk tan başka doğru düzgün müzik dinlemem örn gogol bordello -------------------- açıl limewire açıl işimiz var gogol bordello benimde sevdiğim gruplar arasındadır lakin tiger lillies gypsy punk yapmıyor;) birde nazcizane fikrimi ekleyeyim gogol bordello'yu favori listeme almış olmama rağmen....tiger lillies daha üstlerdedir her zaman için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neilyoung Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.