losteirosss Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2007 http://aycu07.webshots.com/image/28366/2002169693015304513_rs.jpg alman senfonik folk,doom metal grubu Empyrium 1994 yılında markus stock ve andreas bach tarafından kuruldu.grubun ilk iki albümü ''A Wintersunset(1996)'' ve ''Songs Of Moors and Misty Fields(1997)'' folk ve senfonik etkileri içeren doom metal albümleri olarak kabul edilmektedir.şiddetli ve operatik erkek vokalleri, derin ve ağır gitarları, atmosferik kısımlarla harmanlayan grup romantik,karanlık ve ağır bir müzik meydana getirmişti. sonraki 2 albüm ''where at Night the Woods Grouse plays(1999)'' ve ''Weiland(2002)'' akustik yapıda ve neofolk türüne doğru hareketlenen albümlerdi. grup klavye yerine viyolin ,çello , flüt gibi akustik enstrümanlar kullanıyordu.operatik erkek vokallere ek olarak ''weiland'' albümünde koro ve nadir olarak kullanılan black metak sesleri dahil edildi.heavy metal'den uzaklaşan bir hal alan grubun müziğinde hala karanlık ve melankolik hava bulunuyordu.''weiland'' albümü özellikle neofolk türünde bir başyapıt olarak kabul edilmektedir.grup 2002 de dağıldı ve grup üyeleri müziğe başka projelerle devam etmekteler. http://aycu12.webshots.com/image/27931/2002125277665086964_rs.jpg grup üyeleri; andreas bach(thomas helm) 1994-2002(vocals,keyboards) marcus stock(ulf schwadorf) 1992-2002(gitars,bass,mellotron,drums) radine moelter 1997(flüt,çello) tür;Dark Symphonic Folk Metal (old), Darkwave Acoustic (new) diskografi; ...Der Wie Ein Blitz Von Himmel Fiel... Demo, 1995 A Wintersunset... Full-length, 1996 Songs of Moors and Misty Fields 1997 Where at Night the Wood Grouse Plays 1999 Drei Auszüge aus Weiland EP, 2002 Weiland Full-length, 2002 A Retrospective Best of/Compilation, 2006 A Retrospective... Boxed set, 2006 Not: naçizane fikrim empyrium yeryüzündeki gelmiş geçmiş en iyi grup! hiçbir şarkılarında ve albümlerinde ''bu şarkı olmamış albüme uymamış'' diyemediğim tek grup..herşeyiyle olağanüstü bir grup.kült:) Empyrium - Mourners YouTube - Empyrium - Mourners Empyrium - Die Schwäne Im Schilf YouTube - Empyrium - Die Schwäne Im Schilf Empyrium - Where At Night The Wood Grouse YouTube - Empyrium - Where At Night The Wood Grouse Empyrium - When Shadows Grow Longer 99 YouTube - Empyrium - When Shadows Grow Longer 99 not 2: gruba dair herhangi bi video ya da konser görüntüsü bulunmamaktadır.zira bildiğim kadarıyla almanyadaki ilk konserlerinde 2 kişi intihar etmiştir ve konserleri yasaklanmıştır. 7 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 senfonik folk ve doom metal grubu olarak en başarılı bulduğum grup.albümlerinin hiçbirinde parçaları dinlerken sıkılmadım.ağlatır,inletir,düşündürür,ilham verir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 konuyu alkıslıyorum cokta güzel ve başarılı olmus.. saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 ey7allah schezo:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 the franconian woods ın wint...bu parçayı her dinlediğimde anlamsızlaşıyorum..şu an olduğu gibi..en güzel parcası diyebilirim... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 lover's grief,the yearning,ode to melancholy,the blue mists of night,the franconian woods vs...liste uzar gider...bütün şarkıları hepsi kusursuz:) can çekiştirir ölüp diriltir..yine öldürür... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kuranes Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 ayrıca grubun ilk albumu olan 'A Wintersunset' ten önce 1995 yılında cıkarılmış '...Der Wie Ein Blitz Von Himmel Fiel...' isimli demoları da bulunmaktadır . ayrıca vokal marcus'un 'sun of the sleepless' projesi ise dinlenmelidir derim . 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 super paylasım eline saglık the franconian woods ın winter's silence hastayım bu sarkıya Wrapped in morning's silence Of these emerald streams Lonesome am i as i hear the ravens cry Grieving art the morning songs Above the forest reigns tranquility Just ice cold winds whisper to me As if a velvet robe would wrap my bleeding heart One gentle breeze of these winds and grief falls apart Enchant like a dream, the franconian woods Enchant me, embrace me, franconian woods Caught in infinity, In the vastness of countless trees Oh, what a purity, Lies in the sceneries Cast for this winter hike I see the north and its fountain of light Morning from ice, The scenery of the night 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Allah Empyrium deyip atladım başlığa,senden ne zamandır beklediğim bi başlıktı geç kalmandan korktum,ne kadar değer verdiğini biliyorum bu gruba,ellerine sağlık dostum... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 çok güzel paylaşım olmuş teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Allah Empyrium deyip atladım başlığa,senden ne zamandır beklediğim bi başlıktı geç kalmandan korktum,ne kadar değer verdiğini biliyorum bu gruba,ellerine sağlık dostum... :swoon2::swoon2: herkese teşekkürler.... bu arada kuranes in de dediği gibi sun of the sleepless dinlenesi güzel bi yan projesidir ulf un:)adam neye elini atsa sanat eseri:) arzu edenler için empyrium elemanlarının yan projeleri ni kısaca listeleyeyim: sun of the sleepless,noekk,the vision bleak(son projeleri horror metal ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 ellerine sağlık tşk ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Arkadaşlar,ben pek dinlemem ama bir arkadaşım Empyrium'un çıkardığı A retrospective boxed setini satıyor,ilk demo hariç tüm albümleri varmış,cd'lerin hepsi deri kaplı ve üstünde yaldızlı empyrium logosu varmış.İsteyen varsa bana ulaşın,satan arkadaşın adresini yollayayım.(Kusura bakmayın,başka nereye yazabilirim aklıma gelmedi,bu başlığı da görünce buraya yazayım dedim).... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 hayranları değilim ama 1 2 tane şarkılarını biliyorum seviyorum.. sağol lost 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 dünden berı gönderdıgın ıkısını tekrar tekrar dınlıorum lost:) Empyrium - Die Schwäne Im Schilf..ama bunu 3 kere dınlemeye nıyet ettım 3unde de kalp dayanmadı durdurdum harıkalar gercekten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 dünden berı gönderdıgın ıkısını tekrar tekrar dınlıorum lost:) Empyrium - Die Schwäne Im Schilf..ama bunu 3 kere dınlemeye nıyet ettım 3unde de kalp dayanmadı durdurdum harıkalar gercekten.. ey7allah:) almancadan nefret ederdim eskiden..sırf bu adamlar yüzünden sevdim almancayı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 los un profili gördükten sonra.. .. bu başlık hiç aşağı inmemeli ona karar verdim.. .. inanılmaz etkileyiciler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Ayakta alkışlanası , her ritmi ezberlenesi , her tınısı içinize işleyecek bir gruptur .. Keşfettiğimden beri kulağımdan eksik olmaz .. Ode to melancholy, Mourners ,Where At Night The Wood Grouse başta olmak üzere tüm şarkılarına ölürüm biterim .. Teşekkürler Lost güzel bir çalışma olmuş .. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 http://aycu38.webshots.com/image/35157/2001210235452678439_rs.jpg var mı ulf kadar karizma sigara içen? heyt be! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 http://strefa.rockmetal.art.pl/sylwetki/empyrium.jpg İşte kültün babaları .. Harika bir grup .. Ulf un sigara içişi ayrı bir harikadır zaten .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 empriyum, yoğun tütsü dumanı, mor mumlar, şarap, antidepresanlar ve 2003 yılı... kendimi kaybettiğim anlarda ve havada süzüldüğüm, herşeyden vazgeçtiğim günlerde yıpranmış hayatımın adeta soundtrack'i olmuştu...o zamandan beri çok nadir dinlerim ama müzik açısından benim için kutsal kitap gibidir...çok güzel konu olmuş lost ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Empyrium - The Ensemble Of Silence http://www.youtube.com/watch?v=_3JqOXuZqFA Empyrium - Many Moons Ago http://www.youtube.com/watch?v=kOdTfS_0jp0 Empyrium - When Shadows Grow Longer 99 http://www.youtube.com/watch?v=6NNlffO_lWA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Gerçekten çok severek dinlediğim mükemmel bir grup hatta hemen açayım bir parçasınıda kendime geleyim... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HighPriestess Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Sad Song Of The Wind mükemmel bir parça Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 mükemmel bi grup geç tanıştım ama değişmezim olacak konuyu açtığın için teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.