SpawN Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 (düzenlendi) [video=youtube_share;-xrauKDqKbI] Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 yok bole bi sacmalık ya..yuh diorum.. kadını dov ama kanatma.. nasıl bi mantıktır bu ya...sinirim bozuldu sabah sabah..:mad: bu mantık yuzunden kadınlarımıza ikinci sınıf vatandas muamelesi yapılıo..sacmalık tamamen sacmalık...deli oldum..:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 yok bole bi sacmalık ya..yuh diorum.. kadını dov ama kanatma.. nasıl bi mantıktır bu ya...sinirim bozuldu sabah sabah..:mad: bu mantık yuzunden kadınlarımıza ikinci sınıf vatandas muamelesi yapılıo..sacmalık tamamen sacmalık...deli oldum..:mad: yaw babacım dur sakın!ben sagdece geyık olsun dıye verdım bunu!aman dıyım cıddıye alma etme egleme!bı tane kendını bılemz cıkacak kadın sole yapılır bole bılmemnel olur!yapma abı bu adamın laflarını cıddıye alamk hata! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 vay be dayak dersi alıcaz bak sen oda bi fantezi tabi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 yaw şster geyik olsun ister olmasın kadını dovme lafını duyunca tepeme cıkıo sinirlerim bide adam cıkmıs acıklama yapmıs... saol bu arada paylasım icin:) tepkim icinde kusura bakma eski kız arkadasımın babası dovuodu devamlı o aklıma geldi ondan fıttırdım bi an.. tepkiyi abarttıysam kusura bakmayın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 yok abı est!ama hanı bole iran kackını bı salagın laflarıylamı bız esımızı kız arkadasımızı dovecez ya da incitecez! hanı ben adamın soledıgı lafları makaraya alırız dıye verdım konuyu! saygı ve sevgilerimle!!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 dedim ya abi eski sevgilim yanıma morarık kollarla flan geliodu o hali geldi gozume bi an..bu konuda hassasım biraz..ozur dilerim:) siz devam edin ben bu baslıktan uzak dursam ii olcak :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 yok babacım yok ozur dielenecek bı sey yok sen kendı acından dogru olanı yaptın! saygı ve seviglerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 (düzenlendi) kanatmadan dövebilirik bu araplar tecrübeli yaw Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PRINCESS OF DARKNESS Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 ben bu adamı döverim ama:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Bu adam Allah diye başka bi tanrıdan bahsediyor olabilir mi? :mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Bu adam Allah diye başka bi tanrıdan bahsediyor olabilir mi? :mad: Hişşt günah söylenmez öyle dinden çıkarsın mazaallah:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 bir de ne cidddi Allahtan bahsediyor rezil ya:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 ben bu adamın ............................................... bi döverim cinlerim tepeme çıktı gene ya araplar kadar başka birilerinden nefret etmiyorum iğrenç insanlar dinin arkasına saklanıyolar herşeyde :mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 yazılra bakınca yaw be dedım gercekten kadınsewer bır mılletız ama su gazetelerde okudugumuz haberlerı kımler yapıyor acaba onlar grı turklermı yoksa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 siz o adamı benim karşıma çıkarın ben aynı kurallar çerçevesinde onu bi döviyim. günah olmazmış ya... bide onun üstünde deneyelim...:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 dövecen kardeşim başka yolu yok. kan ve çürük oluşmucak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Basit soru,darp izi bırakmadan dövünüz efenim aksi takdirde adli bir vaka olacaktır. Kendini müslüman sanan çoğuluğa selam olsun ne diim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 kum torbası getirin bana önce alıştırma yapayım öle döveyim..... adama rezil olmayalım....:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 kadını doven erkek bence egosunu tatmın eder hanı ınsan kızar sınırlenır gozu doner ama herseyınde bı sınırı var canım ve bısı dıkkatımı cektı genlde basında hep erkek kadını dovuyo falan fılan dıe gecer tersı vakalarda erkekelrı savunan olur mu oda ayrı tartısma konusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Aa ne de güzel diyor ama kanatma yok morartma yüze hassas organlara vurmak yok... anlayış diz boyu Allah razı olsun.... Tabii duygular bir organ değil nasıl olsa darbe sonucu hassasiyeti dikkate alınmasa da olur... ruh elle tutulan bişi değil iki tane patlattın mı hasar almaz nede olsa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 bunu olurlayan kadınlar da var ... ne kadar alçaltıcı..........kadın erkeğin malı deildir diyor bide pişkin pişkin.......canın isteyince döv.... sonra aman aman kadın erkeğin malı değil yanlış anlaşılmasın....sinir topumu kadın...eline al evir çevir... döve döve savaşma seviş mantığını anlatcaksın bunlara....eşşek sudan geldiiğinde eşşek bile savaşma seviş dio olcak:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 ne kadar da ince ruhlu bir adam:) vur ama kanatma..esere zarar vermeden..çok sanatsal yaklaşmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 ya admlarda doğru düzgün işlere yoracak kafa olmadığı için böle saçmalıklarla uğraşıyo napacan işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Valla moralim zaten ipin üstünde durmaya çalışan bir cambaz gibi ee azıcıkta sinirliyim..O adamı elime geçirirsem o asıl dayak nasıl olurmuş görür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.