Manje_Loa Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 - Dogdugumda doktorlar babama gelip "elimizden geleni yaptik, ama ne yazik ki dişari cikti" demişler - Dogum kontrolu reklamlari icin hastane duvarlarina benim resmimi asmayi teklif etmişler - Annemin sabah bulantilari beni dogurduktan sonra başlamiş.. hatta hatirliyorum da ona ilk sarilmak istedigimde "lutfen sadece arkadaş kalalim" demişti - Amcam "olmeden onu son kez kucagima almak istiyorum" demiş.. bunu elektrikli sandalyede infaz edilecegi sirada soylemiş - Deniz kenarina inip kumlara uzandigimda bocekler beni hemen kuma gommeye başlardi - Bir gun sokakta kaybolmuştum, dolaşirken bir polise rastlamiştim ve ondan yardim istemiştim.. "annemi bulabilecek miyiz?" diye sordugumda bana "bilemiyorum, saklanabilecegi pek cok yer var" demişti - Bir keresinde de beni fidye icin kacirmişlardi ve bir parmagimi kesip babama gondermişlerdi, babam da "bu parmaktan cikaramadik, daha fazla kanit gonderin" diye cevap yazmişti" "Gecenlerde doktoruma gittim, "her sabah yuzumu yikarken aynaya baktigimda midem bulaniyor, acaba neyim var?" dedim.. Doktor "bilmiyorum ama gozlerinizde hicbir sorun yok" dedi... Sonra bir şişe viskiyle bir kutu uyku ilaci yutmami ve dinlenmemi soyledi". 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 doğum kontrölü güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 elektirikli sandalye iyiydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 hellal olsun valla gülmekten karnım agrıdı süpersin yaa:rofl::rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 - Annemin sabah bulantilari beni dogurduktan sonra başlamiş.. hatta hatirliyorum da ona ilk sarilmak istedigimde "lutfen sadece arkadaş kalalim" demişti . Hahahhaha muhteşem ya,yarıldım buna ben:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 - Bir keresinde de beni fidye icin kacirmişlardi ve bir parmagimi kesip babama gondermişlerdi, babam da "bu parmaktan cikaramadik, daha fazla kanit gonderin" diye cevap yazmişti" işte buna puhushuauahuaha bile az gelir :rofl: :rofl: :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 zuhaha eline saglık yawww koptum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 teheh:p Beğenmenize sevindim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Konunun sonunda da ALINTIDIR filan yazmıyor ama ilk ağızdan herhalde Ne tuhaf... Manje? Bir açıklama yapacak mısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 - Dogum kontrolu reklamlari icin hastane duvarlarina benim resmimi asmayi teklif etmişler süper emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Konunun sonunda da ALINTIDIR filan yazmıyor ama ilk ağızdan herhalde Ne tuhaf... Manje? Bir açıklama yapacak mısın? Açıklama:Alıntıdır uleynnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Açıklama:Alıntıdır uleynnn Arkandayım gözüm :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 saol gözüm eyvala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 gnoxis bünyesi seni nasıl kabul etmiş bu durumlar karşısında hayret ediyorum manje:D:D:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Banlanırmışım bi de :D:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 E böyle çirkinlik herkese nasip olmaz.Alkış anacım alkışşş:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 :D sitede adım çıkmazsa iidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 :D sitede adım çıkmazsa iidir Valla artık biraz geç sanırım:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 alıntı uleynnn:D bunun tam tersi bi konu açayım bari:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 - Bir gun sokakta kaybolmuştum, dolaşirken bir polise rastlamiştim ve ondan yardim istemiştim.. "annemi bulabilecek miyiz?" diye sordugumda bana "bilemiyorum, saklanabilecegi pek cok yer var" demişti ben burada yerlere yıkıldım ama....:d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Beni çingeneler getirmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 süperdi süperdi süperdi :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeriousMurder Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Güzelllll:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RIELA Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 super ya..:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GhostWhisper Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 süper evet süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.