vhercle Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 YouTube - Selda BaÄcan - ADALETÄ°N BUMU DÃNYA YouTube - SELDA BAÄCAN - ANNE BEN GELDÄ°M 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 sağol dayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 süper,süper, ve süper ellerinize yüreğinize sağlık canlar harkulade olmuş harbiden 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 vhercvle hangilerini koyduğunu yazda ben kendi koyacaklarımı bileyim:D gesi bağları YouTube - SELDA BAÄCAN (((GESÄ° BAÄLARI))) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 ellerinize sağlık arkadaşlar:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 asıl vhercle ın ellerine sağlık ben daha birşey koyamadım ellerine sağlık vhercle yalan dünya YouTube - Unutulmayanlar Selda BAÄCAN - Yalan Dünya nem kaldı YouTube - SELDA BAÄCAN-NEM KALDI ben yana yana Mihriban Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Videoları izlemedim ama umarım yktur 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.