Manje_Loa Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 Adam gazete okurken bir ilan görmüş: "50 $a satılık Porsche" Adam gozlerine inanamamış "Ne bu yaaa şaka mı yapıyolar" demiş, satılık ilanındaki adrese gidip öğrenmek istemiş... Evin kapısı çalmış, kapıyı bir kadın açmış. Adam gazetedeki ilanı göstererek arabayı görmek istediğini söylemiş. Kadın "Hay hay" demiş... Adam bi bakmış resmen gıcır gıcır bir Porsche! "Ya insan nasıl böyle bir arabayı 50 dolara satar bir arızası mı var acaba?" diye düşünmüş. Bir test sürüşü yapmak istemiş. Kadın ona da "Hay hay" demiş. Adam test sürüşünü bitirmiş, araba tek kelimeyle mükemmel. Sonunda dayanamamış kadına sormuş. - Hanımefendi bu muhteşem arabayı 50 dolara satmak istediğinize emin misiniz? - Elbette eminim... - Kusura bakmayın ama çok merak ettim. Neden böyle bir arabayı bu kadar komik bir paraya satıyorsunuz. - Kadın anlatayım demiş. Kocam dün sekreteriyle beraber kaçtı. Kaçarken de bana bu notu bırakmış. Adam notu kadından alıp okumaya başlamış; " Karıcığım biliyorum bana çok kızacaksın ama sonunda gerçek aşkı buldum ve onunla buradan gidiyoruz. Hiç "Ben ne olacağım?" diye dırdır etme biliyorsun herşey senin üstüne. Evi de eşyaları da almak istemiyorum. Sadece Porschemi satıp parasını bana gönder..." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 :rofl::rofl: kacan adamın aklında bı problem var abı:D:D:D paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 nasıl böyle bir hata yapar arabaya yazık 50 dolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IsOLe Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 wayy kadın oLmak ßöle ßişi iste kadının aklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 onuda satmayıp kendisi kullanabilirdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 onuda satmayıp kendisi kullanabilirdi Yoo daha iyisi,arabayı kiralar,sattım diye 50 dolar gönderir,kiranın parasını yer defalarca,ya da köşeye yığıp belli bir sürede yeni bir Porsche alır:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Ya adama zırnık koklatmasa ya! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Kadın aklı bir başka oluyor):)Adamın aklından şüpheliyim..) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 kadın aklından korkacaksın arkadaş!!! yeri gelince çok tehlikeli düşünüolar:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 bayan doktordan 2.el satılık temiz espirisi geldi aklıma (((((: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 bayan doktordan 2.el satılık temiz espirisi geldi aklıma (((((: ben bilmiyorum onu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 demekki neymiş kaçmadan once satıcak parayı cebıne koyucaksın :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 o adam benim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 kadın çok akıllıymış valla benim aklıma gelmezdi... yanlız nasıl çektirceeni biliomş:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 onu bunu geçinde kadının intikamından arabayı alan karlı ç.ıktı bize uğramazki öle ilanlar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 kadın iyi yapmış ben olsam bedava diye kocaman bi ilan yazardımmm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.